expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 13, 2014

Hotel Semabok Inn || Apa pendapat saya?

Salam.. Haa ada sesiapa nak ke Melaka? Mungkin boleh bermalam di salah 1 hotel bajet area Semabok, Melaka. Saya ke sini atas urusan bisnes & terpaksa bermalam. So try la stay 1 night kat sini. Sampai-sampai je saya dan hubby disambut baik di kaunter. Lobinya bersih walaupun tak berapa besar. Bilik pula? Jom tengok..

Simple saja biliknya. Ada towel dan sabun disediakan. 1 malam lebih kurang RM90 if tak silap untuk bilik queen gini.

Antara kemudahan yang tersedia. Cuma TV nya langsung tak dapat apa-apa channel! TV lama kot. Maybe bilik saya ni di tengah-tengah maka tak dapat siaran TV. Mati kebosanan la kalau duk lama-lama. Huhu.


Area Semabok ni agak jauh juga daripada Tol Highway Plus Ayer Keroh. Berpusing-pusing juga kami cari hotel ni. Pagi-pagi di seberang jalan ada gerai makan jual nasi lemak dan makanan breakfast macam-macam. Hotel tak sediakan breakfast, so bolehlah gi makan kat seberang jalan...

Inilah bangunan hotelnya. Kecil saja tapi oklah untuk stay sekejap-sekejap.. Parking nya berbayar kalau tak nanti kena saman dengan Pihak Berkuasa Tempatan Melaka. Yang leceh nya, setiap 1 jam kena gores kad parking. Alamak ai, kalau park 24 jam, tak ke 24 keping kad nak kena gores?? Huhu tu jela yang wat saya kurang puas hati sikit. Yang lain dari segi penginapan semua ok sesuai dengan bajet.:) Kalau nak booking boleh terus ke http://www.semabokinn.com/


Misya : Jangan mabuk todi sudah..


3 comments :

Permatabiru said... Reply To This Comment

sy pun penah ke melaka..kna saman lagi pasal parking hotel..ptt hotel la sediakan parking tuk cust kan....

luqman zakaria said... Reply To This Comment

oklah kan untuk hotel bajet..

Hasnieda Mohamad said... Reply To This Comment

hotel bajet pun ok as long as bersih dan kemas kan?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...