expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 3, 2014

Nasi Goreng Sardin, Mamak @Elken Crown Hall terbaekkkk!

Salam semua. Siapa pernah makan nasi goreng sardin? Mungkin dengar nama je pun macam kureng je kan dengan tekak. Saya pon mula-mula tak rasa nak try. Tapi one day, after Elken meeting, ngeteh jap kat kedai mamak berhampiran Crown Hall tu. Incik husband memang feveret dia nasi goreng sardin ni. Almost every time lepak sini mesti dia order. Saya pun lama-lama terliur nak juga rasa sesuap dua. Haaa since tu la saya jatuh cinta dengan nasi goreng sardin ni! Husband pulak memang kaki pedas, perghhh memang marvelous!!! Terbaekla! Cuma kat Mamak ni je yang saya pernah try. Mamak lain wallahualam boleh dapat sedap cenggini ke tak. Huhu..




Misya : Suka lauk sardin letak kentang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...