Nasi Goreng Sardin, Mamak @Elken Crown Hall terbaekkkk!

Salam semua. Siapa pernah makan nasi goreng sardin? Mungkin dengar nama je pun macam kureng je kan dengan tekak. Saya pon mula-mula tak rasa nak try. Tapi one day, after Elken meeting, ngeteh jap kat kedai mamak berhampiran Crown Hall tu. Incik husband memang feveret dia nasi goreng sardin ni. Almost every time lepak sini mesti dia order. Saya pun lama-lama terliur nak juga rasa sesuap dua. Haaa since tu la saya jatuh cinta dengan nasi goreng sardin ni! Husband pulak memang kaki pedas, perghhh memang marvelous!!! Terbaekla! Cuma kat Mamak ni je yang saya pernah try. Mamak lain wallahualam boleh dapat sedap cenggini ke tak. Huhu..




Misya : Suka lauk sardin letak kentang.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts