expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 13, 2014

Photoshoot baju sistem Elken...

Salam semua.. Yuhuu photoshoot lagi! Bestnya la hai wat Elken ni.. Apa yang kita nak pasti tercapai. Alhamdulillah... Kali ni saya nak share tentang aktiviti photoshoot bersama Elken untuk pakaian sistem kami. Ala-ala uniform la tapi takdela kena seragam macam baju sekolah tu kan. Yang penting ikut sistem dan nampak profesional. Kalau wat bisnes tapi pakai selekeh-selekeh je, camne orang nak contohi rite? Elken memang bersistem dan sistem itulah melahirkan 103 orang jutawan dalam tempoh 19 tahun! Siapa jutawan seterusnya? Maybe saya? Huhu amin... Jom tengok apa yang berlaku dalam sesi photoshoot ni! 


Peace! Before beraksi depan kamera.

Ok start posing! Ngehehe..



Tak ketinggalan my husband pun sama juga! Perghh ensemnya.. Suami siapa tu??? Kehkeh..



Sweet tak? Ahaksss...;p


Habis posing, apa lagi selfie jap! 

Gitula incik Ahmad ya....;)

Suasana di bilik mekap...

Hope kerjaya kami di Elken terus bersinar dan mencapai impian kami.. Doakan kejayaan kami ya! Muah!


Misya : Doa yang baik-baik.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...