expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 17, 2014

Review Terpantas Versi 3 : Miss Balqis

Salam.. Hola! Jom tengok review saya untuk blogger terpantas yang ketiga iaitu Miss Balqis. Tengok header je saya dah tahu Miss Balqis mesti ada ciri-ciri kebudak-budakan ckit. Sweet gitew.. Hehe..



Tapi menarik header ni sebab memberi 1001 makna tentang penulis.. Ada seni di situ. =) Dari segi blog saya suka mainan warna Balqis. Putih dan purple.. Cuma kalau diletakkan border untuk setiap widget pasti tampak lebih kemas. Yang lain perfecto! 


So, apa kata Balqis tentang 8 minit nak jumpa saya tu? ;)


Agak cumel je permintaan Balqis ni nak belajar mekap. Alahai segan la pulak. Huhu. Yang kat header tu mekap artis yang mekapkan masa aktif dalam modelling dulu. Di luar, saya tak bermekap sangat. Cukupla letak bedak, eyeliner dan lipstick. Sometimes saja saya pakai contact lens if ada event. Dressing pun ala kadar saja tapi tetap maintain anggun giteww..;)

Rahsia kulit cantik? Klik SINI.


Misya : First impression itu penting.

1 comment :

Cik Balqis said... Reply To This Comment

Tengkiu review. Header tu yg entah ke berapa kli ha. Tukar ikot mood. Dlu header mcm org dewasa. La nie tukar kartun2 ckit. Hehe.

Arigatou ;)
Belog Miss Balqis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...