expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 12, 2014

Segmen 8 Jam Bersama Misya : Siapa terpantas?

Salam semua.. Hooray! Hari ni on je dashboard ternampak page views sudah mencecah 800k! Syukur Alhamdulillah walaupun tak sehebat blogger-blogger termasyhur yang lain dah capai berjuta-juta reader tapi at least 1 pencapaian terbaik buat saya sebagai blogger part time. =) So, apa yang specialnya hari ni saya nak lancarkan segmen terpantas yang akan berlangsung selama 8 jam sahaja! Memang saya suka dengan angka 8 ni sebab manyak ong la kata orang cina. Huhu.. Camne nak join?

1. Mestilah wajib jadi follower saya!
2. Buat 1 entry bertajuk : Segmen 8 Jam Bersama Misya : Siapa terpantas?
3. Copy paste banner di bawah dan backlink ke entry ini.

Link untuk copy banner di SINI.

4. Special request! 
Sila jawab soalan ini : Jika anda diberi masa 8 minit untuk bertemu dengan saya, apa anda nak buat? Hehe..;) [Contoh : Selfie ke, ucap kata-kata semangat, bagi hadiah & etc]

5. Siap entry anda? Komenkan link entry anda di bawah ni ya!=)


So, siapa 8 terpantas yang join akan di review oleh saya! 1 entry 1 review tau..;) Selebihnya yang tak jadi 8 terpantas, akan masuk dalam bloglist saya.. Jadi, apa tunggu lagi? Cepat-cepat hantarkan link penyertaan anda! Kita tengok siapa yang kena! ^_~

Tamat jam 5.30 petang 12 November 2014!

Jangan lupa dijemput semua join segmen bloglist saya untuk tahun 2015 yang sedang berlangsung di SINI.

Misya : Tak kuat lari. 

5 comments :

Haffizul Iskandar said... Reply To This Comment

Saya join. Hehehehe.

http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misha-siapa-terpantas.html

MissNadia said... Reply To This Comment

N join juga :D

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html

Cik Balqis said... Reply To This Comment

sy sudah join :D
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html
Belog Miss Balqis

nor nazliana said... Reply To This Comment

join ya
http://adna2029.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

saya join....
http://yangbaik.blogspot.com/2014/11/segmen-8-jam-bersama-misya-siapa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...