SEGMEN BLOGWALKING by Sakura

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU

Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

Jangan lupa join segmen saya juga! =)
Segmen : Nak join bloglist Misya 2015!

Comments

  1. Assalamualaikum :D

    singgah sini.. jom singgah sini plak http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-klik-klik-nuffnang-blogger.html

    ReplyDelete
  2. Hi.. membalas kunjungan dari segmen yang sama...

    done follow ~ ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  5. hai.. dari segmen yang sama. =)

    http://soobeey.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama :) Kalau ada masa jemput lah singgah blog saya :

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :))))

    http://insekio.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  8. salam,,iqha singgah blogwalking dari segmen sama :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-sakura.html
    done follow #2130

    ReplyDelete
  9. Salam..blogwalking dari segmen yang sama..:)
    Btw jemput join segmen Lyna yang tak seberapa ni
    http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts