expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 13, 2014

Special bouquet for my birthday.. TQ hubby!

Salam.. Alolololo sweetnya.. Huhu sempena birthday saya baru-baru ni my hubby kasi surprise hadiahkan sejambak bunga plus ada balloon says I LOVE YOU.. Huhu sepanjang kami berkenalan sampai dah kahwin, this is my 1st time terima bunga from him. Wakakaka.. Tak sangka bufday kali ni dia kasi bunga. TQ so much Abang... Romantik juga rupanya my hubby ya! ;)

Kebetulan hari tu (10 September) saya kena ambil dia kat ofis sebab kereta dia rosak. Sambil-sambil tunggu tu tiba-tiba dia datang dan tunjukkan bunga special ni. Surprise!!! Alololo sweetnyerrrr...^_~





TQ so much Hubby!

Untuk celebrate birthday, hubby belanja makan special kat Kenny Rogers. Yahooo....

Sedap tak? Ngehehe..

Alhamdulillah rezeki...^^



Apa-apa pun memang saya rasa bertuah sangat-sangat sebab diraikan sebegini. Seriously before kahwin my husband ni bukan jenis romantik pun. Nak beli bunga sekuntum pun payah! Hehe.. Tak sangka bila dah kahwin baru dia keluarkan sifat-sifat romantik dia sikit demi sikit. Alhamdulillah dapat suami seperti beliau.. Love you till jannah! 


Misya : Dipertemukan yang terbaik selepas banyak kali bertemu yang salah. 







4 comments :

Nadirah Mohamad said... Reply To This Comment

Happy birthday Misya :)
untung dapat husband romantik lepas kahwin ni

HASRUL HASSAN said... Reply To This Comment

Fuhh so sweet ... :) moga kekal hingga akhir hayat ...

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nadirah Mohamad Alhamdulillah.. TQ dear..:)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@HASRUL HASSAN Hehe tq otai!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...