Special bouquet for my birthday.. TQ hubby!

Salam.. Alolololo sweetnya.. Huhu sempena birthday saya baru-baru ni my hubby kasi surprise hadiahkan sejambak bunga plus ada balloon says I LOVE YOU.. Huhu sepanjang kami berkenalan sampai dah kahwin, this is my 1st time terima bunga from him. Wakakaka.. Tak sangka bufday kali ni dia kasi bunga. TQ so much Abang... Romantik juga rupanya my hubby ya! ;)

Kebetulan hari tu (10 September) saya kena ambil dia kat ofis sebab kereta dia rosak. Sambil-sambil tunggu tu tiba-tiba dia datang dan tunjukkan bunga special ni. Surprise!!! Alololo sweetnyerrrr...^_~





TQ so much Hubby!

Untuk celebrate birthday, hubby belanja makan special kat Kenny Rogers. Yahooo....

Sedap tak? Ngehehe..

Alhamdulillah rezeki...^^



Apa-apa pun memang saya rasa bertuah sangat-sangat sebab diraikan sebegini. Seriously before kahwin my husband ni bukan jenis romantik pun. Nak beli bunga sekuntum pun payah! Hehe.. Tak sangka bila dah kahwin baru dia keluarkan sifat-sifat romantik dia sikit demi sikit. Alhamdulillah dapat suami seperti beliau.. Love you till jannah! 


Misya : Dipertemukan yang terbaik selepas banyak kali bertemu yang salah. 







Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts