expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 12, 2014

Surprise birthday party for me?? Terharunya...T_T

Salam.. Seumur hidup saya tak pernah lagi ada orang buatkan surprise untuk my birthday. Almaklumlah siapa la saya ni kan.. (statement gatai) 10 September, genap usia 28 tahun.. Alhamdulillah.. Tapi ada benda yang membuat saya terharu bila mana 1 st time ada orang buat surprise birthday party untuk saya! Siapakah mereka? My business partner, Doremi team! Alahai terharunya saya.... T_T


Disaksikan beramai-ramai semasa weekly meeting kami di HQ, wow rasa macam dihargai sangat-sangat... T_T Tq tq tq tq tq so much!!!! Muah999x!!!

My bisnes team... Geng Doremi with others... Dah macam adik-beradik sendiri. We are 1 family in bisnes!

TQ guys! Zul, Bella, Ana, Zaty, Hilmi, Syafik, Mukram, Tengku Hafiz... Uols memang sporting!


Senyum sampai ke telinga! Hilang segala penat 1 hari bila dapat surprise camni. Huhu...


Cantik tak kek ni? Sedap tau... 


TQ so much also untuk hadiah yang sangat sweet ni.. Lampu meja yang awesome! Pasti mengerlip bila pasang. Hehe.. 


Entry ni patut dah lama publish tapi disebabkan tak complete dari segi gambo, baru hari ni dapat blast. hehe.. Nak wish belated bufday pun boleh. Wakaka... Apa-apa pun saya ucapkan Alhamdulillah sebab masih ada yang ingat bufday saya ni. Adik-adik yang raikan saya ni sume bisnes partner saya yang ada tu baru sebulan kenal tapi dah macam lama kenal. InsyaAllah ikatan persahabatan ini takkan putus.. Amin... Berdosa kalau diputuskan tau! 


Misya : Hadiahkan kejayaan buat yang tersayang.

4 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

happy birthday dear...wahhh kita sama-sama novemberians...

kerusiburok said... Reply To This Comment

happy birthday misya!

nak join blogwalking, tapi tak reti nak copy paste banner hohoho

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Farah Waheda Wahid huhu i'm Septemberian dear.. Dok baca betul2..;)

mama amir said... Reply To This Comment

Happy belated birthday..semog dimurahkan rezeki, diberkati umur & dipermudahkn segala urusan...aamiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...