expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 1, 2014

Agak busy..

Salam. Hello semua!! Rasa macam dah lama tak bersiaran. Maksud saya update entry berkaitan diri sendiri. Balik-balik join segmen rite? Huhu kalau anda nak tahu kalau saya sekadar join segmen je tu tanda saya tengah sibuk. Tak sempat nak mengolah idea untuk update entry terbaru. Tapi bagusnya join segmen ni, saya dapat ramai kenalan blogger baru dan blog saya pun tak suram kerana kunjungan mereka. So thank u so much buat anda semua especially followers baru. InsyaAllah ada masa saya akan update entry-entry terkini. Banyak idea sebenarnya nak menulis cuma kekangan masa saja. =)


Misya : Not busy body.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...