expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 10, 2014

Axia, our new toys car?

Salam. Baru-baru ni tersinggah Perodua dengan hubby. Ada kereta baru nak keluar rupanya masa tu. Axia diberi nama. Tengok warna dia menarik dan ceria! Hubby memang nak cari kereta kecil camni untuk ulang-alik ke tempat kerja. Ala-ala toys car gitu. Nak gi dating dekat-dekat pun senang nak parking. Ngehehe...  




Overall nampak semuanya ok. Tapi lepas discuss dengan leader kami dalam bisnes, tak berbaloi beli sebab why not invest beli kereta lebih besar dan yang sedia ada tu jadikan toys car. Bila fikir balik dengan harganya nak wat loan pun ermm memang kurang berbaloi untuk kami. Better kumpul duit beli cash terus. InsyaAllah ada rezeki leh beli. 

#Nak elaun kereta RM7000 sebulan? Nak beli BMW free downpayment? Klik SINI.


Misya : Nak Audi ke Mercedes?

1 comment :

Annur Syuhadah said... Reply To This Comment

untungla ada toys car hihihi
annur ada 1 je kete..itu lah satu2 nya nak buat belasah, buat basahan, pun travel jejauh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...