Chicken Pie Gloria Jean's sangat lazat!

Salam semua. Ahha dah breakfast? Ngehehe.. Kalau takde idea nak breakfast atau tea-time anda boleh try chicken pie dari cafe Gloria Jean's. Serius sangat sedap! 1 st time my hubby bawa balik rumah, i try then terus fall in love. Sangat lazat!! Pastri dia lembut, inti dia lemak berkrim disukai ramai, yummy!!!


Itu bukan kesan saya gigit tau. Saya potong guna pisau diberi. Ngee.. Gloria Jean's ni baru lagi diwujudkan if tak silap. Tapi outlet dia dah semakin banyak dibuka terutama area KL. Kebetulan ofis my hubby ada Gloria Jean's ni maka dia pun selalu la break kat situ.

Inti dia ada ayam, jagung, kentang (if tak silap), krim ala mayonese yang sangat sedap. Memang kenyang la makan sebiji pie ni. huhu. Sape nak try, cari je Gloria Jean's ni pasti jumpa. :)



Misya : Dulu tahu apple pie je.

Comments

  1. Nampak macam sedap. Patut tak pernah dengar tentang Gloria Jean's sebelum ni, baru buka rupanya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts