Dah try pizza terbaru? Jam Packed Pizza!

Salam semua... Terliur tak tengok gambar Pizza ni? hehe.. Inilah pizza terbaru from Pizza Hut. Last week jenjalan with hubby teringin nak makan Pizza Hut terus menu ni ditunjukkan oleh waiter. So, kami tryla!

Called as Jam Packed Pizza, ada 3 layers pizza dan semuanya dipenuhi limpahan cheese yang masyukkk! Memang jem, memang pack! Huhu..


Ni saiz regular. Kenyang betul makan berdua je. Burpp! Hahaha..


Nak tahu lebih lanjut sila layari http://www.pizzahut.com.my/


Misya : Obses dengan cheese.


Comments

  1. BRU MKN PIZZA LAST WEEK NEXT WEEK TRY YANG BARU PLAK..SEDAP KE??

    ReplyDelete
  2. kami sekeluarga sudah makan minggu lepas...sedappp..

    ReplyDelete
  3. @Permatabiru Huhu bolehla.. Sedap mmg sedap seperti biasa. Hehe..

    ReplyDelete
  4. Toink..! Toink..! Datang lompat-lompat kat sini..
    hehe ^_^
    Nak bagitahu yang anda di TAG untuk GIVEAWAY BY BEBA IFA

    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html#more

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts