expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 9, 2014

Hotel Vistana Titiwangsa, Kuala Lumpur || Apa pendapat saya?

Salam semua. Baru-baru ni saya berkursus di KL and penginapan disediakan. Hotel Vistana Titiwangsa Kuala Lumpur selama 5 hari 4 malam saya berkampung di sini untuk conduct the training. Lokasi hotel ni memang superb! Sangat dekat dengan tren station, kedai-kedai makan dan sebagainya. Rasa macam berada di tengah-tengah kota Seoul plak. Ngeh.  

Masuk-masuk je bilik, wow! Sangat selesa dan luas. Patutlah rate dia agak tinggi. Nak stay 4 malam kenalah selesa tul tak? huhu...

TV... Siaran terang no prob.






Sempat selfie with hubby. Dah macam pi honeymoon plak. Hehe..

Tempat makan dia luas dan selesa..

 
Disebabkan nama pun kursus so makanan pun disediakan. So far memang marvellous!

Lunch 1st day


Lunch 2nd day


Lunch 3rd day


Aneka juadah breakfast dan desert...






Dari segi kesedapan makanan boleh tahan sedap! Lauk untuk lunch tersangatlah banyak pilihan. Rambang mata dibuatnya. So kalau nak stay sini atau nak wat event ke, boleh book hotel ni. Klik http://www.vistanahotels.com/kualalumpur/ 



Misya : Berangan nak deco rumah macam hotel.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...