Meleleh dengan jeruk asam boi...

Salam.. Slurrrpppppppppppp! Pergh, tak tahan tengok tengok orang iklan jeruk asam boi dalam facebook sana-sini. Maka saya pun jadilah macam ibu mengandung yang mengidam jeruk asam boi ni. Luckily, my officemate ada jual! Apa lagi beli sebalang jeruk asam boi jambu batu ni. Kebetulan yang mangga punya habis, jambu pon jambu lah. Janji rock! :p MasyaAllah sedapnya!! Habis sebalang saya kerjakan. Hehe...



Kreatif betul orang sekarang kan? Benda simple camni pun leh di komersialkan sampai ada yang dah jadi jutawan tau. Now akak ofis yang jual tu cuti bersalin pula. Huuuu mengidam lagi...T_T


Misya : Mangga masam sangat.

Comments

  1. Kecuq liuq aih, xbesa makan lagi, asyik dok perati ja aorg post... Huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts