expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 8, 2014

Menjual portable DVD?

Salam.. Ahha jangan salah faham dengan tajuk ya. Hehe.. Actually nak share dengan anda yang saya baru je beli 1 portable DVD. Ahakss untuk apa ya? Ngee... Sebab saya ni kan orang bisnes so kadang bila nak sharing dengan customer kena tunjuk video. Bawak benda alah ni, hah senang terus play je dvd. Tak perlu nak on laptop bagai yang makan masa tu. Dah lama saya cari sebenarnya benda alah ni. Tanya-tanya member semua suruh gi Jalan Pudu KL cari. Bukan takleh nak ke sana tapi saya takde masa! Huhu.. Apa lagi, saya search kat tenet keluar link lelong.my ni. Terus terbekenan la pulak! Grab 1. Dalam masa beberapa hari je dah sampai rumah! Wow sangat pantas!=)  

Nice tak? Dalam RM150 je.. So senang nak pasang dvd ke vcd ke kat mana-mana. 


Packing dalam keadaan elok. Risau gak kot yang sampai dah pecah-pecah ke kan. Alhamdulillah sangat ok.:)

Complete dengan remote, ada keyboard nak main game, & segala cable berkaitan. 

Kalau nak order tekan je SINI. Yang penting ada duit. hehehe..



Misya : Jarang tengok movie.

1 comment :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

macam menarik jer ni... he he he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...