expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 11, 2014

Merasa naik BMW Sport Z4 milik kakak Emma Maembong!

Salam.. Ahha jangan terkejut! ;) Perghh meremang bulu roma bila dapat naik kereta sport BMW Z4 neh! Milik siapakah kereta mewah ni? Milik kakak kepada Emma Maembong iaitu Kak Coddy jutawan Elken ke 92! Teringin nak rasa aura-aura jutawan try la masuk kereta ni tiba-tiba Abg Mael snap gambo! Ahakss malunya! 





Hihi kelakar je muka saya dalam gambar ni. Betapa keciknya saya sampai nampak kepala je bila ada dalam kereta ni! Seat dia sangat rendah rasa macam dah baring atas jalan. Huhu... Harga kereta ni dalam RM400k if tak silap. Perghh! Dengan Elken Car Fund RM7000 sebulan, kereta apa saja leh beli.:)

Haaa inilah pemiliknya! Dorang ada 2 biji BMW tiap-tiap bulan keluar duit bayar kereta RM400 jek! Selebihnya elaun kereta Elken dah setelkan. Best kan??=)


Kalau nak macam dorang jom korek rahsia dorang kat SINI!!!



Misya : Nak test drive Mercedes pula.

4 comments :

fina_exo_m said... Reply To This Comment

Fuhh 400k .. mahal sgt. Tp mmg cantik kereta nih. Untk owner blog dpt merasa naik kereta nih. Hehe ^^

Hanis Amanina said... Reply To This Comment

wooo, sebulan bayar rm400 je utk kereta macam tu. berapa lama jangka masa nak bayar tu?

hanisamanina.com

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Total 2 kereta rm7400. Tp sb elken bg tabung kereta RM7000 sbulan seumur hidup maka dia hanya keluarkan rm400 je duit sendiri utk byr kereta. Untung kan? Org bese2 rm400 byr keta kancil/saga je. Tp dgn biz elken, rm400 byr bmw babe! Ngehehehe..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

400k murah je dear.. berani berimpian segalanya boleh jd kenyataan di platform yg betul.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...