expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, December 4, 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


14 comments :

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

selamat bersegmen misya... good luck!

Flawless Sakura said... Reply To This Comment

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said... Reply To This Comment

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syaza Syafeeqah said... Reply To This Comment

jalan2 dari segmen yang sama. ;)

Miqha Azmi said... Reply To This Comment

hiii,,iqha singgah sini lagi :))
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Mizz'strawery Smile said... Reply To This Comment

Assalamualaikum! G'nite... Happy segmen :D
Hana pun join http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Nur Syuhaidah said... Reply To This Comment

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

Osman said... Reply To This Comment

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

Anmas Healthcare said... Reply To This Comment

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah said... Reply To This Comment

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

ainloly said... Reply To This Comment

Assalam,

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

Papaglamz said... Reply To This Comment

Singgah dan follow dari segmen yg sama.
http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Jom follow dan komment di entri bawah ni:

http://www.papaglamz.com/2014/12/gelombang-spornoseksual.html?m=1

cik belbel said... Reply To This Comment

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... Reply To This Comment

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...