expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 23, 2014

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun


Assalammualaikum..
Sempena dah hujung tahun ni rasa nak buat Segmen lak. Tujuan Segmen ini diadakan untuk kita semua saling berkenalan, memudahkan kita blogwalking dan sekaligus meningkatkan trafik blog dan menambahkan Follower di blog masing-masing. Jadi tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai yer.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog ini
2- Like Facebook Page Blog ini di Sidebar Jika Sudi.
3- Segmen ini akan tamat pada 30 Disember 2014.
4- Korang hanya copy coding dibawah dan paste kan di ruangan html di blog korang dan tinggalkan link entry korang di ruangan komen kat bawah ni.

tu jer simple kan.. Selamat Bersegmen dan Berblogwalking.

5 comments :

~GUJIBU~ said... Reply To This Comment

hi, sy newbie blog...mintak tunjuk ajar...hehehe...sy dr segmen yg sama...salam perkenalan...done follow awk,jemput singgah blog sy...=)

http://jrmh8890.blogspot.com

BaNu Syah said... Reply To This Comment

Terima Kasih sudi join my segmen. Senarai Peserta dah keluar -> http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html Selamat berblogwalking dan selamat tahun baru.

Karimah Zulkafali said... Reply To This Comment

Datang bw lagi :)

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... Reply To This Comment

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Pha Is said... Reply To This Comment


singgah BW sini..

-Hikayat Budak Pening-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...