Selamat Pengantin Baru Chef Rizz & Shikin Maembong!!

Salam semua.. Seperti yang telah diketahui, Chef Selebriti Malaysia iaitu anak kepada Chef Wan, Chef Rizz telah pun selamat bernikah baru-baru ni dengan kakak kepada pelakon Emma Maembong iaitu Shikin Maembong (Baba). Tahniah buat mereka berdua! Every week memang saya akan bertemu dengan dorang berdua ni. Almaklum, kami sama-sama menjalankan bisnes Usahawan CBP Plus. Luar biasa kan dorang ni? :)

Yang paling saya salute, gambar ni diambil baru 3-4 hari selepas dorang bernikah! Pengantin baru tetap datang belajar bagi memantapkan bisnes.

Beberapa jam sebelum bernikah..


Majlis akad nikah dan sanding yang simple but sweet. 


Nak tahu tak semangat dorang dalam menjalankan biz ni sangat mengagumkan. Malamnya nikah, tak habis penat esoknya terus ke Ipoh join event Elken di sana! Perghh.. tak sempat malam pertama pun lagi! Wakaka... Demi menjayakan rangkaian, Chef Rizz labur 15 tiket untuk event di Ipoh. Luar biasa betul semangat dorang ni.

Apa-apa pun saya dan suami mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Chef Rizz & Baba. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Anak dorang mesti comel nanti sebab Baba ni kacukan omputeh dari mak nya. Bertambah besar family Maembong lepas ni. Misya : Zizan dengan Emma Maembong bila lagi?

Comments

Popular Posts