expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, April 30, 2014

Pencuri testimoni Elmarino Blanc dikesan!!!

Salam. Berita gempar!!! Terdapat sebuah pihak/syarikat pengeluar produk kecantikan telah menyalahgunakan testimoni pengguna produk beauty Elken iaitu Elmarino Blanc sebagai testimoni mereka! Agak RUDE di situ ya! Saya tak sure produk apa tapi kelihatannya seperti skincare yang agak famous dijual dalam facebook. Almaklumlah harga murah dan banyak 'testimoni' katanya... MasyaAllah...

Inilah testimoni palsu yang menggunakan wajah bakal jutawan Elken iaitu Saffiya.. Saffiya adalah pengguna tegar produk beauty Elken seperti Elmarino Blance dan Triple Set Elken. Tak sangka syarikat ini berani menggunakan testimoni produk lain untuk melariskan jualan produk mereka. Sungguh tidak bertanggungjawab!

Ini adalah gambar asal testimoni daripada Saffiya. Terbukti produk Elken memang luar biasa sehingga banyak produk lain tercabar akan kehebatan Elmarino Blanc. If produk mereka betul-betul bagus, keluarkan dahulu testimoni sendiri. Bukan ciplak hasil produk orang lain then gunapakai untuk kepentingan sendiri.


Inilah Saffiya.. Berusia 27 tahun. Baru sahaja mengeluarkan sebuah BMW 3 series menggunakan car fund dari Elken.

Tahniah Saffiya! Mempunyai double degree tetapi kini berada di Elken mengejar impian. Hanya gunapakai produk terus berjaya mencapai kesemua 9 faedah di Elken. Kejayaanmu menjadi inspirasi yang lain.:)

Cantik, sihat, kaya dan bergaya.. Idaman setiap wanita. Tahniah Saffiya!=)

Bersama-sama leader beliau yang tersayang MCCM Wong Chew Wah. Lagi diuji lagi beliau berjaya.. Elken memang hebat! :)


Saya telah meninggalkan komen di page produk tersebut supaya berhati-hati apabila memuatnaik gambar testimoni kerana ia boleh menyebabkan kekeliruan kepada pengguna. Tapi tiada maklumbalas. Siap buat dialog palsu dalam post lagi tuh! Tak menahan betul....;p Saya lihat banyak lagi gambar testimoni terpampang dalam page tersebut, hopefully semuanya asli. Kasihan kepada pengguna ada yang mungkin tertipu. Elken mungkin akan mengenakan tindakan saman terhadap pihak yang terlibat dalam menciplak testimoni tersebut. Saya semak semula page tu kelihatannya sudah dipadam testimoni tersebut. Langsung tiada permohonan maaf dibuat. Bahaya betul sekarang ni terlampau ghairah nak meniaga tapi sanggup lakukan perbuatan sebegini. Matlamat tidak menghalalkan cara. Hati-hati ya jelitawan sekalian!=)


Misya : Setiap produk Elken dipatenkan. 


Usia muda tapi terlebih matang?? Mari uji kematangan anda...

Salam semua.. Tertarik dengan entry sahabat saya blogger Husna Zahidi yang membuat ujian terhadap tahap kematangan diri menggunakan 1 online application  di SINI. Anda nak test pun boleh.;) Agak menarik sebab teringin juga nak tahu kita ni dah matang ke belum. Ahakss.... Di usia saya 28 tahun dah hampir nak masuk usia BMW 3 series, adakah saya sudah matang ataupun masih kebudak-budakkan lagi? Dan hasilnya selepas melalui beberapa siri kuiz ringkas dalam application tersebut maka........ lihatlah sendiri..


Wow! Sangat matang!!;))) Atau sebenarnya sangat tua?? Wakakaka... Entahlah.. Dari segi fizikal bila saya suruh orang teka mesti kata umur saya dalam 25 tahun camtu. Muda lagi tau! Ahakss. Memang betul lah usia tidak menggambarkan kematangan seseorang. Ada orang umur 40 tahun pun perangai macam kanak-kanak ribena! Ngehehe. Apa yang penting, kena banyak belajar melalui kehidupan yang penuh dugaan. Maybe sebab saya pernah diuji dengan pelbagai dugaan sebelum ni yang membuatkan saya lebih tabah dan penyabar dalam setiap perkara, so secara tak langsung menjadikan saya seorang yang lebih matang. Alhamdulillah...:)



Misya : Manja macam budak-budak depan suami.;)

Terbaru 2014! Testimoni DX Verve totally superb!!!

Salam semua.. Erm dah lama tak share tentang DX Verve - set pakaian dalam keluaran Elken yang digilai ramai wanita termasuklah saya. Hehe. Setiap bulan pasti ada testimoni-testimoni terbaru DX yang keluar untuk saya dan rakan-rakan Elkenian lain borrow power kekuatan produk ini. 

Product speak by itself! Tanpa perlu pengiklanan mahal-mahal di media cetak/elektronik, dan tanpa model-model/selebriti yang cun-melecun untuk promote Dx Verve! Hanya testimoni pengguna sahaja sudah cukup menggambarkan kehebatan produk Elken. =) Siapa yang rasa-rasa teragak-agak nak beli tu, udah-udah ler tu fikir-fikir. Raya nak dekat ni kan... Cepat-cepat hubungi saya untuk sesi fitting dan consultancy free!=)
































Orang kurus pun wajib pakai DX Verve.. Elakkan tubuh anda rosak akibat tarikan graviti-bongkok dan menggeleber.




Perghhh hebatnya DX Verve!!! Setiap hari semakin ramai yang memiliknya. Menjadikan setiap wanita wajib memiliki at least 1 set. Bukan sekadar untuk cantik malah kesihatan diri pun terjaga. Nak tahu lagi rahsia DX Verve ni? Boleh tengok entri INI atau sms/wasapp je terus ke 016-9561764. Saya sedia membantu permasalahan anda.:)


Misya : Kurus tak semestinya cantik. Shape itu penting.


 

Segmen : Bloglist Mei !


Jom join Segmen : Bloglist Mei dari PaLy

Tekan banner atas tuuuu :)


Misya : Suka join segmen simple.

Tuesday, April 29, 2014

Pakej Franchise Home Appliances (Elken CBP Plus)

Salam. Ok yang ni pakej-pakej franchise untuk perkakasan rumah / home appliances (HA). Walaupun anda invest produk kecantikan atau kesihatan termahal sekalipun tapi masih meminum air sakit, baik tak payah buat investment tersebut! Apa itu air sakit? Sila baca SINI. So, makesure air anda sihat dulu baru anda boleh amalkan produk sihat dan cantik yang lain. Dengan adanya franchise HA ni bermakna anda ada kedai air anda sendiri! Tak perlu anda nak invest modal yang besar nak buka franchise minuman lain yang berisiko tinggi. Nak tahu camne bisnes franchise CBP Plus ni berjalan? Boleh klik SINI.


Franchise HA ni special sedikit sebab ia gabungan dengan pakej MRT. So anda sihat dengan sempurna. InsyaAllah.. Jom lihat apa pakej yang ada.:)











Nak tahu pakej-pakej franchise yang lain? Boleh ke SINI atau SINI. Anda boleh pilih franchise mana anda mahukan. Saya akan bimbing anda bukan sahaja dapat income tetapi kesempurnaan hidup dari segi kecantikan dan kesihatan. Only in Elken!=)

PM/Wasapp : 016-9561764

Misya : Sihat, cantik, kaya dan bahagia!

Pakej Franchise Kesihatan (Elken CBP Plus)

Salam. Semalam saya share dengan anda pakej-pakej franchise beauty dalam entry INI. So, kali ni saya share pakej-pakej franchise untuk kesihatan. Siapa-siapa yang mementingkan kesihatan atau pun yang dah memang sakit, boleh buka franchise kesihatan melalui rangkaian produk MRT Elken. Tak perlu nak invest ratusan ribu RM untuk buka farmasi atau kedai ubat! Macam mana franchise kesihatan ini boleh menjana income anda? Boleh klik di SINI.

Apakah itu MRT? Gabungan sistem pemakanan tambahan yang lengkap bermula daripada sel tubuh. Bila sel-sel sihat maka kesannya akan terhasil melalui tubuh yang sihat. If sel rosak maka rosaklah badan kita. So, MRT membantu menjaga sel-sel anda. Kerana 1 sel, 1 badan boleh mendapat tempiasnya.










Perasan tak mostly pakej mempunyai Elken Spirulina. Kenapa? Sebab nutrien paling basic untuk sel tubuh datangnya daripada Spirulina. Dats why siapa amalkan Elken Spirulina lebih cergas dan sihat. Sampai artis pun amalkan Elken Spirulina tau! (Baca SINI) Nak tahu details tentang pakej-pakej ni? Jom pm/wasap saya di 016-9561764.

Misya : Kesihatan tidak boleh dibeli dengan wang ringgit.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...