2nd time shopping di GoShop || Master Chopper Set

Salam. Ahha.. Dah baca dah about my 1st experience shopping di TV Channel Go Shop? Belum? Jom baca SINI. Sebelum ni saya beli Tudung JelitaSARA. But kali ni saya beli Master Chopper Set. Teruja tengok bagaimana sebuah alatan dapur yang serbaguna untuk kerja-kerja mengisar, menghiris, menumbuk, menggiling dan sebagainya digabungkan menjadi 1! Yang penting tak gunakan elektrik tapi sangat-sangat convenient.


Sudah sampai! 3 hari je..


Ada pelbagai kegunaan digabungkan dalam 1 alat yang sangat inovasi! Perghhh... Telatah pengacara rancangan ni sangat petah explain tentang produk ni memang dipuji. Dorang non stop bercakap tapi macam-macam info tentang produk dalam kepala ni terjawab. Almaklum beli dari tv tak sama macam kat kedai. Tapi rupanya beli di GoShop ni lebih mudah.

Daging pun boleh dikisar. Secara manual je dah leh dapat daging kisar yang  halus. Mesin ni sangat terkenal di Korea. Mudah digunakan dan jimat elektrik. Zaman sekarang wanita busy so takde masa nak guna mesin yang complicated. Dapat 1 mesin chopper ni, macam-macam leh buat.


Tak sabar nak masak memasak guna mesin chopper ni. Hanya putar kan sahaja sudah boleh dapat bahan masakan yang kita inginkan. TQ Go Shop!


Misya : Dah lama tak buat kek.



Comments

  1. teringin nak beli drpd go shop cuma belum ada barang yg nak dibeli

    ReplyDelete
  2. berapa hinggit tu kak misya.. macam best ja

    ReplyDelete
  3. Selalu je tngok siaran Go Shop ni. Mmg syok dpat tngok produk yg diorang review.
    Nak beli, nanti duit masuk. hehe
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. klu tgk go shop..mst tergerak hati nak membeli...hehe..go shop mmg menarik hati..kuikui

    ReplyDelete
  5. @Ainim Suju hehe takpe, nnt mesti ada tu brg nak dibeli..

    ReplyDelete
  6. @Qaseh Abadi RM129 if tak silap. Sampai skrg pun ada lg.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts