expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 5, 2015

Apabila Misya menggayakan Charms Lingerie...

Salam semua.. Tarra..........! Yeayy akhirnya dapat juga beli waist nipper Charms dari Elken ni. Dah lama nak beli sebelum ni tapi tak menyempat-nyempat. Last month tanya incik husband boleh tak nak beli, dengan senang hati dia belikan! Ngeee.........=) TQ hubby! Balik kebetulan memang dah pakai dress hitam, apa lagi melaram lerrrr cik akak Misya ni.. Kempiskan perut sambil bergaya..;) Amik kamera terus 1, 2, 3 action!







Benda yang saya pakai ala-ala korset ni namanya Waist Nipper macam kat gambar bawah ni. Bertindak seperti bengkung yang boleh mengempiskan perut dan support tulang belakang. Super selesa dan mudah dipakai. Lepas sarung je terus rasa sedap je badan. No more bongkok-bongkok atau bonjolan lemak perut. So nak pakai apa-apa baju pun confident.


Inilah waist nipper... Cantik kan?

Actually didatangkan dalam 1 set begini.. So far saya dah ada sepasang set Charms yang sangat luar biasa ni. InsyaAllah nak beli lagi! Hehe.. Tapi takdela saya nak tunjuk gambar pakai benda alah ni je. Haram! Untuk tatapan incik suami sahaja ya. Ahaks.. Baru lah suami makin sayang kat kita. Pakai kat rumah sambil wat kerja rumah, for sure husband tak keluar rumah! Hihihi.. 

My customer dari Puchong lepas fitting terus grab 2 set! Lepas bersalin perut menggeleber, pakai ni 2 minggu dah dapat balik pinggang dan perut asal!=)

Siap dapat paper bag eksklusif lagi tuh!


Berminat nak order? Meh pm/sms/wasap 016-9561764. Boleh beli 1 set atau loose piece.:)



4 comments :

Cik Anggur said... Reply To This Comment

follow balik http://cikanggur10.blogspot.com

budakbandunglaici said... Reply To This Comment

wah cantiknya

areleen said... Reply To This Comment

1 set brape ye sis

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@areleen Dia ada banyak set dear. Range dari RM3k-5k. Bese orang amik yang pertengahan dalam RM4k camtu. Boleh bayar ansur-ansur. Tu yang best tuh! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...