Enjoy! Piknik at PD with family!!

Salam. Hoorayyy! Bestnya berkelah tepi pantai kan? Idea my mom nak bersantai-santai with family membawa kami ke Port Dickson (PD). Cerita ni dah lama tapi baru keluar entry nya. Huhu.. Wat masa sekarang musim tengkujuh, rasa kureng sesuai nak berkelah-kelah ni. Nak mandi-manda pun tak syok. Tunggu cuaca elok sikit haaa baru leh pi terjun laut! Hehe..

Sampai-sampai je melantak dulu! Huhu...


With my lil'bro. Sama tak muka kami? 

With hubby... Pergi PD tapi pakai T-shirt Sabah. Wakaka..

Kami sampai dah petang, cuaca agak redup memang sesuai nak bermandi-manda!


Juadah kami.. Special made by my mom! Rendang daging, ayam sambal, sayur campur, mee goreng.. Nyum nyum!

Dari 6 orang hanya 4 saja yang terjun laut. My hubby taknak sebab taknak baju basah. Cett!:p

Huhu best! Air suam-suam kuku..

Yeahhh kita enjoy!

Nice sun view.. 

Air cetek je PD ni. Jauh ke sana-sana pun still boleh jejak kaki kat tanah lagi. Kira selamat la sebab ombak dia pun tak deras. No need using pelampung. Ngehehe..

Kami bermalam di Hotel Seri Malaysia, PD. 


Ada swimming pool tapi kami tak terjun pun. Kolam nya tak besar then ramai orang. Just cuci mata jela. Huhu...





InsyaAllah next time boleh gathering camni lagi. Almaklum sejak saya dah kawin jarang dapat luangkan masa dengan my parent and adik-adik. Sesekali wat macam ni memang best. Jarang-jarang jumpa tu yang best sebab bila jumpa tu kita akan lebih menghargai 1 sama lain.=)



Misya : Quality is more important than quantity.


Comments

  1. seronoknya picnic...nanti dah ada bby susah dah nk mandi manda macam ni..baik gunakan peluang yang ada sepuas-puasnya k

    ReplyDelete
  2. Salam singgah, ingat lagi last picnic masa bulan Ramadhan. Rasa best kalau dapat bersama keluarga...

    berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    ReplyDelete
  3. bestnya picnic.. waktu redup2 la best mandi daripada terik hahaha.. lagi dak sanggop nak terjun laut.. jadi oreo nanti..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts