expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 27, 2015

Gaji 7 pemain bolasepak Malaysia termahal!

Salam.. Perghh ingatkan kat oversea je gaji player bola sepak dibayar mahal. Rupanya kat Malaysia pun boleh tahan juga player-player bola sepak dibayar gaji. Cuma takdelah semahal Cristiano Ronaldo ataupun Messi. Jom tengok gaji dorang berapa. 


Maybe diukur berdasarkan prestasi mereka di padang yang memberangsangkan maka gaji mereka dibayar tinggi. Nak gaji camni juga? Tak semestinya nak kena main bola sepak. Ada cara lain nak dapatkan income 5-6 angka sebulan tanpa perlu berpenat-lelah dan mengerah keringat atas padang bola. Nak tahu camne caranya? Klik SINI.


Misya : Usaha lebih, dapat lebih.


3 comments :

Syira Lokman said... Reply To This Comment

semuaaaa...syira tak kenal..hehehe

Syira Lokman said... Reply To This Comment

semuaaaa...syira tak kenal..hehehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Huhu biar betik tak kenal semua. At least safee sali atau mat yo sume org kenal. Dorg player hebat. Sometimes kena ambil tahu juga sukan tanahair dear.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...