expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 7, 2015

Hadiah Oppo Find 7a untuk birthday suami...

Salam.. Dah tengok entry saya buat surprise birthday party untuk my hubby? Kalau belum leh baca SINI. Dah nama pun birthday so mesti lah ada hadiah untuk si birthday boy kan? ;) So, disebabkan handphone my hubby ada problem plus dia asyik sebut-sebut nak Oppo, nak Oppo beberapa bulan before birthday beliau maka terdetik di hati nak hadiahkan beliau sebuah henpon Oppo model Find 7a...

Saya beli ni beberapa jam sebelum sampai ke tempat nak wat surprise tu. Puas dok cari last-last kat IOI Mall Puchong juga ku temui. Rezeki abang..

Harganya? Tak perlu la kot mention kat sini. Tak mahal pun.. Rasanya kalau search harga Oppo Find 7a kat google, anda boleh tahu la kot harganya. Hehe.. 


With my bufday boy incik Ahmad... Ini sahaja yang mampu syira hadiahkan untuk bufday Abang. Hope our love terus mekar sampai bila-bila. Amin...^_^

Hope abang jaga henpon ni bebaik. Tapi memang best Oppo ni. Macam-macam apps ada! Ringan, skrin besar, gambar pun cantik. Buat saya teringin nak sebijik juga. Ngee....



Misya : Handphone banyak kali jatuh sampai screen dah retak.



1 comment :

Qaseh Abadi said... Reply To This Comment

semakin popular oppo phone sekarang.. dah kalah samsung..ngeee

http://syidamenulis.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...