expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 16, 2015

Kucing pelik, lidah terjelir...

Salam semua.. Ahha ni entry kelakar sikit. Hari tu masa saya ke Muar, time makan kat one of restaurant suddenly ada sekor kucing betina datang kepada kami. Kami hulurkan sedikit makanan tapi disambut hambar. Ceh dah kenyang agaknya. :p Then this cat duduk santai2 suddenly dia mengeluarkan lidahnya! Pelik tapi sangat kelakar. Saya tergelak-gelak dengan husband. Lagi kami usap-usap dia lagi dia jelirkan lidah. Seronok agaknya kami terhibur dengan telatah dia. Kucing... kucing.. Memang boleh wat orang happy je dengan gelagat dorang ni kan? Hihihi bila tengok memang rasa nak tergelak! Dia terpengaruh dengan anjing agaknya. Tu yang lidah terjelir tu.. Watever pun she's so funny!>o< 




Kami tanya my friend yang kerja situ why this cat berkelakuan camni. Dia kata memang camtu sejak dulu. Memang pelik dan kelakar. Datang jumpa orang bukan nak minta makan tapi menjelirkan lidah. Lagipun kucing ni memang sentiasa kenyang bcos tuan kedai selalu bagi dia makan. Huhu heaven la dapat makan sodap-sodap tiap hari sampai leh jelir-jelir lidah kat orang ya! Hihihi kucing.. kucing... ;)


Misya : Cakap dengan kucing macam cakap dengan baby.

4 comments :

Asmar Arafad said... Reply To This Comment

Panas agaknya kucing nie...

Haffizul Iskandar said... Reply To This Comment

Kucing ni perli org kot, macam yang ramai orang buat, jelir lidah. Hehehehe

Mar Mansor said... Reply To This Comment

memang ada kucing macam ni sebab masa saya kecik ada bela kucing..kucing saya pon suka jelir lidah macam ni..
lidahnya comel je kan

Papaglamz said... Reply To This Comment

Klu anjing jelir lidah utk buang haba dr dlm bdan.. X tau la kucing ni plak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...