expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, January 19, 2015

Make-up inspirasi Datin Joy Revfa...

Salam.. Siapa kenal Datin Joy Revfa? Siapa tak kenal tu bolehla tengok SINI. Saya dah lama follow beliau melalui facebook. Seorang make-up artist, model, pemilik akademi kecantikan dan usahawan berjaya. Muda lagi orangnya baru usia 26 tahun if tak silap. Tapi dah ada sorang anak lelaki yang comel. Husband dia Dato' tau!;) Mewarisi kecantikan bonda nya yang juga make-up artist terkenal. Apa yang menariknya saya suka cara beliau make-up. Dengan wajah ala-ala barbie doll tu, saya tertarik cara dia pakai celak menampakkan lagi mata yang bulat dan bundar. I loike. So one day saja nak test-test  power make-up macam Datin Joy. Walaupun tak 100% jadi tapi bolehla.. Huhu..


Ok tak? Huhu.. Puas saya cari contact lens ala-ala barbie doll macam Datin Joy ni pakai. 


Cute kan dia? She's still young and beautiful. Pakai apa saja pun memang gojes! huhu.. 


Kalau nak tahu, wedding beliau sangatlah grand sampai disiarkan dalam rancangan Raikan Cinta di Astro!



Misya : Berhias untuk suami.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...