expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, January 16, 2015

Saiful Nang komen tentang Kington (Produk MRT Elken)

Salam.. Siapa kenal Saiful Nang? Beliau ni antara top photographer kat Malaysia. Selalu shoot wedding artis-artis like Scha dan Awal Ashari, Liyana Jasmay & ramai lagi. Saya sendiri mengikuti facebook beliau sebab dia selalu mengeluarkan pendapat yang bernas tentang macam-macam isu tanpa berat sebelah. Memang sempoi beliau ni. But last year dia ada update status facebook tentang salah 1 produk Elken. Wow, saya pun teruja la kan. Dah memang saya pun Elkenian. Huhu.. Produk apa tu?;)


Jom tengok komen Saiful Nang tentang salah 1 produk MRT keluaran Elken iaitu Kington. 


Walaupun dia bukan agen Elken, tapi komen positif beliau boleh memberi impak yang besar tentang keberkesanan Kington. TQ Saiful Nang! =) Tapi part nama dan no.telefon kenalah letak nama saya kan.. Huhu..

Luar biasa tak Kington? Testimoni pesakit demam denggi yang hanya amalkan Kington, platlet terus naik dan tak perlu warded lagi. Bukan orang biasa-biasa yang cakap ni tapi photographer terkenal tau! Elken tak perlukan model/artis/selebriti untuk jadi jurucakap produknya. Hanya melalui testimoni sudah memadai untuk dijadikan promosi semasa sharing. Sebab tu sales produk Elken mencecah hampir RM800juta setiap tahun tanpa iklan! 


Haa inilah rupa Kington tu.. So, sapa-sape ada masalah kesihatan yang serupa macam Saiful Nang ni, cepat-cepat wasap/sms saya di 016-9561764. Nak tahu apa hebat sangat Kington ni sampai Saiful Nang boleh sihat dari demam denggi nya? Klik SINI


Misya : Tak perlu bergantung dengan panadol sejak ada Kington.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...