expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 7, 2015

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb


Assalamualaikum...

http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)

Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.

CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)

Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015

Jom join jom!!


6 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

selamat bersegmen cik misya...

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

selamat bersegmen cik misya...

norsalihah shaleh said... Reply To This Comment

Assalamualaikum... saya jaln2 dr segmen yg sama :-)

Jemput datang blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Farha Kimah said... Reply To This Comment

Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
Senarai Peserta

NURUL AQIDAH AZAHAR said... Reply To This Comment

salam...singgah cn

http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

Syaza Syafeeqah said... Reply To This Comment

syaza singgah sini dari segmen yang sama. ;)

http://penulishingusan.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...