Selected for Beauty Journey of 20th Elken Anniversary Photoshoot!!

Salam. Wow tak sangka dah lama tinggalkan bidang modelling suddenly terpilih untuk photoshoot dengan company Elken sempena sambutan ulangtahun ke-20 pada Mei 2015 nanti. Hasil photoshoot bertemakan Beauty Journey tu akan dipamerkan di ruang legar Stadium Putra Bukit Jalil untuk tatapan hampir 30000 penonton dari 11 buah negara! Perghhhhhh tq Elken!! Baru 2 tahun wat Elken dah dapat macam-macam faedah. Dapat juga melepaskan kerinduan berphotoshoot yang kian membuak-buak sejak dua menjak ni. Hehehe...

Jutawan ke-92 tetiba wasap tunjukkan list name yang termasuk nama saya. Rupanya tu list name yang terpilih untuk join photoshoot! ^_^ 

Ramai lagi yang selected.  Tahniah semua! Tak sabar nak melaram depan camera. Make-up pun akan disediakan. Wow macam puteri raja dah feeling2 gitew.. Ngehehehe.. Yang paling best akan di shoot oleh photographer profesional. Huhu nervous pulak!

From jutawan Kak Josie.. Tq Kak Josie, Kak Ena dan semua leader yang memilih saya untuk shoot ni. InsyaAllah akan wat yang terbaik. Oh yess!!

Nantikan kemunculannya.............! 

Throwback... Fuhhh rindunya!


Cerita lanjut : Winners Nite 2014

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts