Surprise!!! Happy Birthday my husband, Ahmad Japster!

Happy Birthday to you... Happy Birthday to you.. Happy Birthday to Ahmad Japster.. Happy Birthday to you... Yeay!! Itulah nyanyian surprise untuk birthday my hubby 11 November 2014 yang lepas. Walaupun lewat buat entry ni tapi tetap juga nak abadikan kenangan tu dalam blog ni. Huhu.. Kebetulan tarikh tu tepat kena semasa kelas bisnes kami so apa lagi, pakat-pakat dengan bisnes partner kasi surprise untuk my hubby. Nasib tak baling telur dengan tepung. Hihihi...

Diraikan bersama-sama bisnes partner kami.. Itulah yang bestnya! 

Muka hubby terkejut gila bila kami keluar dari belakang stage dan nyanyikan lagu Happy Birthday! Hihihihi..

Dah macam artis dah sume nak snap gambo. Ngehehe..

Nak suap-suap la pulak... ;)

Tengok tu... Ni la kerja dorang! Wakakaka..

Syafiq, Ejan, Tengku & Faliq..

Korang memang sporting! TQ to Mukram yang sponsor kek yang sangat sedap ni.=)

Tunggu next year nak wat surprise apa pulak! Ngehehehe...;)


Buat Abang, Syira doakan Abang sentiasa sihat dan dilindungi olehNya walau di mana saja Abg berada. TQ for being my husband, best friend, motivator & my mentor di waktu susah dan senang. Love you!


Misya : Syurga anak di bawah tapi kaki ibu tapi syurga isteri di bawah tapak kaki suami.




Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts