expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, January 6, 2015

Tahniah! Senarai pemenang Segmen Bloglist Misya 2015...

Salam semua.. Maaf sesangat atas kelewatan mengumumkan senarai pemenang pencarian bloglist Misya untuk tahun 2015. Ok hari ni saya akan umumkan pemenangnya! Senarai peserta boleh lihat di SINI. So far ada 34 orang peserta yang sudi join segmen saya. TQ guys! Seperti yang dijanjikan 5 peserta terawal automatik terpilih untuk dimasukkan dalam bloglist saya! Tahniah!!=)

5 orang tersebut adalah.. 


Seterusnya, saya telah memilih 15 orang bertuah daripada 29 peserta yang tinggal. Jeng-jeng-jeng........ Siapakah mereka?? Jom tengok siapa yang kena! 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

1) No. 22. Mohd Noor Shawal
2) No. 7. Rosniwatie
3) No. 14. Nurul Afifah
4) No. 30. Alynn Rosella
5) No. 31. Lightnur
6) No. 20. Banu Syah
7) No. 10. Nur Amalia
8) No. 21. Mama 3Farhanah
9) No. 26. Tyka Syazawanie
10) No. 28. Puteri Wanita
11) No. 23. Karimah Zulkafali
12) No. 29. Papaglamz
13) No. 15. Cik Balqis
14) No. 12. Miza Yusof 
15) No. 16. Ayu Insyirah

Congratulations para pemenang! Alhamdulillah selesai sudah pencarian bloglist Misya untuk tahun 2015. Terima kasih buat para blogger yang sudi luangkan masa untuk join. Jangan sedih-sedih tau if tak menang. InsyaAllah ada masa saya wat segmen lagi, jangan serik-serik untuk join. Ngee... Untun para pemenang, saya dah masukkan blog anda dalam Bloglisted saya. Happy blogwalking!=)


Misya : Cari masa nak buat GA.
 

14 comments :

Mizz'strawery Smile said... Reply To This Comment

Assalamualaikum!
Laa! suspend sungguh! :3 heheh Btw Tahniah kpda blogger super awesome yg terpilih tu :D

http://cicihana.blogspot.com/

calrase patrick said... Reply To This Comment

tahniah semua pemenang :)

Farha Kimah said... Reply To This Comment

Hee takde rezeki...tahniah kepada yg tersenarai ;)

Haffizul Iskandar said... Reply To This Comment

Hehehehe. Saya ada di situ. Terima kasih. :)

Cik Balqis said... Reply To This Comment

Tengkiu misha! Tahniah pd pmenang yg lain :)
Belog Miss Balqis

Delimasari said... Reply To This Comment

tahniah

Nadirah Mohamad said... Reply To This Comment

Tahniah pada semua pemenang :)

Qaseh Abadi said... Reply To This Comment

TAHNIAH untk para pemenang.. nama saya xdak.. klu free jom singgah blog saya..

http://syidamenulis.blogspot.com/

Azura abd rahman said... Reply To This Comment

Tq aimi. Sudi2 lah singgah ke blog zura.

Nurul Afifah said... Reply To This Comment

tak sangkanyaaaaaaaaaa..what a nice surprise..haha..sya letak akk dlm bloglist sya skli..wpon xda la tggi mana trafik tp sbg penghargaan kpd akk , terimalah..haha..tkasih!!

Wardah Aneesa said... Reply To This Comment

Tahniah buat semua yang jadi bloglist baru akak. :D

lightnur said... Reply To This Comment

wah, sy terpilih... thank you... hehehe

✿Alynn Rosella✿ said... Reply To This Comment

Wah saya ade dlm list. Thanks. hehe ^_^

Nur Khairiah Irwanie said... Reply To This Comment

tahniah semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...