expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 12, 2015

Bergaya dengan tudung JelitaSARA GoShop Royal Green!

Salam.. Ahha hari tu saya shopping tudung JelitaSARA kat tv GoShop ada 3 helai. So yang ni helaian kedua. Helaian 1st punya kisah ada di SINI. Tudung awning shawl ni mengingatkan saya pada tudung jenama Fareeda. Tapi dorang takde kena-mengena ok. Huhu. [Karang kena saman-menyaman pula] . Heh. First time tengok kat TV terus tertarik dengan tudung yang pengacara pakai. Lagipun memang tercari-cari tudung warna royal green ni. Plak tu ada tambah sequin kat lapisan luar tudung nampak lagi eksklusif design dia. So jom kita bergaya dengan tudung JelitaSARA eksklusif dari GoShop!=)

Cantek tak? Apa? Tudung nya sahaja? Orangnya? Ahakssss..:p

Sangat selesa tudung ni walaupun wajah saya kelihatan agak bulat yang penting tetap mencomelkan diri ini. Wakakakaka..:p

Nak beli juga? Klik SINI.

Oh ya saya baru check dah SOLD OUT rupanya tudung ni. Huhu.

Misya : Tengah giler shopping online.

5 comments :

Ainim Suju said... Reply To This Comment

kita tengah puasa shopping

ziana eunos said... Reply To This Comment

cantik tudung dia

cik g singgah ^_^

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Ainim Suju Alahai siannya..Jomlah wat bisnes jana side income. Hari-hari adalah Hari Raya!=)

sayidah napisah said... Reply To This Comment

wahh posing hehehe

CT Humairah said... Reply To This Comment

hehe lepas ni jelita sara call panggil jadi model =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...