Bergaya dengan tudung JelitaSARA GoShop Royal Green!

Salam.. Ahha hari tu saya shopping tudung JelitaSARA kat tv GoShop ada 3 helai. So yang ni helaian kedua. Helaian 1st punya kisah ada di SINI. Tudung awning shawl ni mengingatkan saya pada tudung jenama Fareeda. Tapi dorang takde kena-mengena ok. Huhu. [Karang kena saman-menyaman pula] . Heh. First time tengok kat TV terus tertarik dengan tudung yang pengacara pakai. Lagipun memang tercari-cari tudung warna royal green ni. Plak tu ada tambah sequin kat lapisan luar tudung nampak lagi eksklusif design dia. So jom kita bergaya dengan tudung JelitaSARA eksklusif dari GoShop!=)

Cantek tak? Apa? Tudung nya sahaja? Orangnya? Ahakssss..:p

Sangat selesa tudung ni walaupun wajah saya kelihatan agak bulat yang penting tetap mencomelkan diri ini. Wakakakaka..:p

Nak beli juga? Klik SINI.

Oh ya saya baru check dah SOLD OUT rupanya tudung ni. Huhu.

Misya : Tengah giler shopping online.

Comments

Ainim Rashihah said…
kita tengah puasa shopping
Ziana Eunos said…
cantik tudung dia

cik g singgah ^_^
Misya said…
@Ainim Suju Alahai siannya..Jomlah wat bisnes jana side income. Hari-hari adalah Hari Raya!=)
Anonymous said…
hehe lepas ni jelita sara call panggil jadi model =)

Popular Posts