expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, February 6, 2015

Biodata Kriti Sanon (Heroin filem Heropanti)

Salam semua. Namaste! Huhu before this saya share about biodata hero filem Heropanti yang hensem iaitu Tiger Shroff. But today nak share pula biodata heroinnya iaitu Kriti Sanon. Barulah fair kan? huhu. Jom tengok background pelakon tinggi lampai ni.

Real name : Kriti Sanon
Nickname : Kriti Sanon
DOB : 27 July 1990 (Sebaya adik saya rupanya)
Origin : Delhi, India
Nationality : India
Occupation : Actress, Model
Height : 5'10" (1.78 m)
Film : 1: Nenokkadine & Heropanti (2014)
Parents : Rahul Sanon (Father) & Geeta Sanon (Mother) 
Siblings : Nupur Sanon (Sister)


Antara adegan-adegan Sanon dalam Heropanti...




With her family...

During Heropanti Launching.. Apa yang saya perhatikan, disebabkan Sanon ni tinggi maka dia tak perlu susah-payah nak pakai heels yang tinggi sebab kalau tak nanti Tiger nampak ketot. hehehe.. But dorang sama cantik, sama padan..


Misya : Tetap minat Karisma Kapoor.

1 comment :

Ct Roxalynna NH said... Reply To This Comment

dalam Dilwale pun nampak Kriti lebih tinggi dari hero dia si Varun tu... hahaha T_T
but she's really beautiful!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...