Biodata Tiger Shroff (Pelakon filem Heropanti)

Hola semua. Nak berkenalan dengan pelakon hensem anak kepada Jackie Shroff ni? Jom tengok biodata beliau..


Real name : Jai Hemant Shroff
Nickname : Tiger Shroff
DOB : 2 March 1990 (Sebaya adik saya rupanya)
Origin : Mumbai, Maharashtra, India
Nationality : India
Occupation : Actor
Parents : Jackie Shroff (father) & Ayesha Dutt (mother)
Siblings : Krishna Shroff (sister)
Film : Heropanti (2014)
Award : New Talent Awards Superstar of Tomorrow - Male (Stardust Awards) & BIG Star Most Entertaining Actor - Male (BIG Star Entertainment Awards)


With his parent

With his sister. 2-2 hensem dan cantik. 




Misya : Susah nak minat mana-mana artis.



Comments

  1. Kak Aimi nk minta alamat. Kalau bole inform kt fb Invisible Note. Kak ada tinggal link blog ni utk bloglist January kt blog IM haritu, insyaAllah nk mula pos sikit barang start minggu ni kt blogger yg tinggalkn link. Lambat sikit ngeposnya. Hee ;)

    ReplyDelete
  2. *tak publish komen td pun takpa kak. Hehe :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts