expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 11, 2015

Bisnes FRANCHISE modal rendah, untung 4-6 angka sebulan!

Salam. Tahniah! Anda adalah jutawan franchise yang seterusnya! Siapa di sini yang bercita-cita nak menjadi seorang usahawan? Dalam erti kata yang lain businessman/businesswoman la.. For sure mostly teringin nak ada bisnes sendiri. Tapi finally, makan gaji juga terpaksa menjadi pilihan sebab apa? Sebab TIADA PILIHAN. But now, anda ada pilihan itu. Mahu meneruskan kehidupan seperti biasa atau mahu menikmati kehidupan yang luar biasa? Pilihan di tangan anda!


Kini 1 program terbaru untuk anda semua memberi peluang pada diri sendiri merasai pengalaman menjadi usahawan. Ramai nak meniaga tapi tak tahu nak meniaga apa. Produk apa? Modal ada tak? Ilmu, pengalaman, mana nak cari? Now ada 1 peluang perniagaan berkonsepkan ala-ala franchise dibuka kepada semua yang berminat dan berkelayakan. Yang paling penting segalanya sudah disediakan!


TAPI KENAPA FRANCHISE??



Alamak, nak buka franchise tapi modal punyalah tinggi! Acaner ni? Don't worry... Dengan program ini, semua telah disediakan segalanya untuk franchise anda. Tugas anda hanya run sahaja bisnes ini. Sampai modal pun disediakan if anda tak mampu! Tak perlu modal berjuta-juta, ratus ribu mahupun puluh ribu! Wow excited ni! Best kan if ada franchise sendiri tanpa pening-pening kepala nak fikir macam-macam? So, apakah bisnes yang sangat amazing ni?


Jom jadi usahawan dalam masa yang sama anda akan mempunyai rakan kongsi yang sama-sama ada franchise, ada income dan menikmati kehidupan yang luar biasa macam anda! So, macam mana nak mula?


Pakej kerjaya ini terdiri daripada kecantikan dan kesihatan. Dengan pakej kerjaya inilah anda akan di upgrade untuk menjadi seorang usahawan. Takkan usahawan nak selekeh-selekeh je betul tak? So, repair diri sendiri dulu baru boleh guide orang lain jadi bisnes partner anda. Hadiahkan 1 pakej terbaik untuk seumur hidup anda yang selama ini anda tak pernah fikir pun nak upgrade nilai diri anda.:) Kalau taknak? Hadiahkan lah kepada orang tersayang! Apakah pakej-pakej tersebut? 

1. Slimming
2. Home Spa
3. Family Health
4. Mini Pharmacy
5. Keperluan Harian

Yang paling penting, pakej-pakej ini bukan untuk dijual! Sebab bisnes ni bukan nak suruh anda jadi jurujual berjaya. Dan takde siapa pun suka menjual barang, betul tak? Kalau jual barang, saya pun tak mahu join!=) So, acaner income nak masuk?

[Terkini Mei 2014 || Senarai pakej franchise : Home Spa / Family Health / Farmasi Mini/ Keperluan Harian

First step! Only identify 4 business partners needed to get extra income RM8500.00!!! Kalau saya share modal dengan kawan-kawan buka franchise McDonald, saya perlukan ribuan orang yang datang ke restoran McD saya untuk dapat balik modal RM1juta tu! Adoi makan tahun beb.. Bila nak kaya?? Tapi dengan bisnes ini, 4 rakan kongsi je diperlukan sudah dapat menikmati RM8500! Next step camne pula?


Next, bimbing 4 orang bisnes partner tadi dapat income RM8.5k macam anda, maka income anda mencecah RM15,000.00! Fuyoooooooooooo!!!Ya Allah senang je kerja ni. Tolong orang dapat duit. Tolong je dapat duit. Kat luar takde sape nak bagi benda ni! Paling tidak pun bonus sebulan. Tu pun kalau ada. Ahakss..;)

Mak aihhh! Bulan seterusnya franchise anda tadi akan berkembang dan terus berkembang.. Total anda akan ada 8 rakan kongsi dengan 82 franchise baru menjadikan income mencecah RM50,000.00! Aduh! Nak pengsan jap! Huhu... 


Ya Allah tak mustahil bulan berikutnya, anda dapat menikmati income RM100k sebulan. Hanya bermula dengan membuka franchise anda sendiri dan bimbing rakan kongsi anda mendapat income seperti anda, anda mendapat keuntungan berlipat kali ganda. Yang paling best, income yang anda dapat tu 100% hak milik anda! Tak perlu pening nak fikir bayar gaji pekerja, sewa bangunan, beli stock, maintenance kedai dan lain-lain. All steps mudah yang hanya anda ikut betul-betul dan buat gila-gila, jaminan anda dapat menikmati kehidupan dengan lebih selesa. Betul ke ni?? Ini scam ke? Tak percaya?


Ramai yang sudah, saya on track, anda bila lagi? Nak miliki franchise sendiri dengan modal yang rendah tapi pulangan yang menakjubkan? Klik SINI untuk booking slot PERCUMA SESI PENGENALAN BOP (Business Opportunity Presentation!) Bukan sorang, bukan 2 orang tapi beratus-ratus orang sudah mendapat income melalui bisnes ini seperti dijanjikan! Tak percaya? Tengok SINI.

MODAL BERAPA??- Ini soalan mentaliti pertama yang terlintas di otak anda rite? Dats the different orang biasa-biasa dan orang luar biasa berfikir. INGAT! Tiada bisnes yang tidak perlukan modal! Meniaga online pun kena bayar internet. Kalau guna wifi pun nak kena keluar rumah juga. Meniaga nasi lemak pun kena beli beras, santan, cili dll. Meniaga insurans pun ke sana sini perlukan duit minyak dan tol. Untuk bisnes ini, anda tak perlukan RM100k/RM50k/RM30k malah RM10k pun tak sampai. Modal untuk bisnes ini, maksimum hanyalah RM7500. Itu pun masih boleh dipertimbangkan ikut kemampuan anda. Kalau ada yang tanya, tak ada modal boleh ke? Meh sini kasi penampar ckit. Kalau gitu jangan meniaga! Duk depan TV korek hidung tanam jagung. Ngehehe...

Ada yang fikir, ada ke orang nak join bisnes ni? Modal RM7500, banyak tuuuuu! (Dia tak tahu modal francais kat luar lagi beribu-riban) Beb, ini FRANCHISE beb! Scroll up paling atas kalau tak faham lagi. Nah, meh tengok SINI berapa ramai yang join bisnes ni!;)


Jom buka franchise anda sendiri! Semuanya telah disediakan. Hanya perlu MAHU DAN SUDI BELAJAR, DIAJAR DAN MENGAJAR..^_^

Info lanjut, wasap/sms je 016-9561764. Jangan lupa inform nama dan lokasi anda. Kita orang Malaysia penuh adat dan kesopanan giteww...


Misya : Kejayaan takkan datang bergolek jika sekadar bergolek-golek depan TV.

1 comment :

Unknown said... Reply To This Comment

FX Copy Trade! Diam-diam Profit 10~30% sebulan! Tak perlu trade sendiri

Channel dicipta untuk sesiapa yg berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) atau kurang. 

Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform. 
Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda. 

Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan. 

Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini. 

Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :- 

Feb 2014 : 21.35% 
Mar 2014 : 18.47% 
Apr 2014 : 18.18% 
Mei 2014 : 20.01% 
Jun 2014 : 16.38% 
Jul 2014 : 21.35% 
Aug 2014 : 19.31% 
Sept 2014 : 18.78% 
Okt 2014 : 21.19% 
Nov 2014 : 30.00% 
Dec 2014 : 25.13% 

Jan 2015 : 22.98% 
Feb 2015 : 23.53% 
Mar 2015 : 31.13% 
Apr 2015 : 29.94% 
Mei 2015 : 27.27% 
Jun 2015 : 22.53% 
Jul 2015 : 26.12% 
Aug 2015 : 19.83% 
Sept 2015 : 24.80% 
Okt 2015 : 19.79% 
Nov 2015 : 19.79% 
Dec 2015 : 14.50% 

Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details. 

Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari. 

Bagaimanakah RM 460 boleh menjadi sehingga RM 60,000 dalam 3 tahun? 

ATAU 

Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun? 

Unjuran Keuntungan Modal RM 460= USD100 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
============================= 

Bulan 0 = RM 460 
Bulan 1 = RM 529.00 
Bulan 2 = RM 608.35 
Bulan 3 = RM 699.60 
Bulan 4 = RM 804.54 

Bulan 12 = RM 2,461.12 
BULAN 13 = RM 2,830.28 
Bulan 14 = RM 3,254.82 
Bulan 24 : RM 13,167.58 
Bulan 25 : RM 15,142.72 

===================== 
Bulan 36 : RM 61,260.74 
===================== 

Unjuran Keuntungan Modal RM 4,600 = USD 1000 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
============================= 

Bulan 0 = RM 4,600.00 
Bulan 1 = RM 5,290.00 
Bulan 2 = RM 6,083.50 
Bulan 3 = RM 6,996.00 
Bulan 4 = RM 8,045.40 

Bulan 12 = RM 24,611.20 
BULAN 13 = RM 28,302.80 
Bulan 14 = RM 32,548.20 
Bulan 24 : RM 131,675.80 
Bulan 25 : RM 151,427.20 

===================== 
Bulan 36 : RM 612,607.40 
===================== 
Ini formula berdasarkan Profit 15% setiap bulan yang dicatatkan oleh Trader Profesional ini:- 

Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan membawa pulangan sehingga RM 6 JUTA. 

Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details. 

Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 
Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 

DAFTAR PERCUMA

IGOFX KL 
http://igofx.com/?code=357423
 

Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...