Istanbul, Misya datang!!

Salam semua. Maaf kengkawan semua sebab almost 2 weeks tak dapat update entry personal. FYI, saya bercuti ke Istanbul, Turki dan Mesir. Selalu tengok Lisa Surihani dalam Istanbul Aku Datang rite? Kali ni Istanbul, Misya Datang!! Hehe.. Nanti saya akan update entry full about my vacation to Istanbul & Egypt. Belanja beberapa keping gambar dulu..=)







Misya : Malaysia is the best.

Comments

  1. waaaa.. cantik view kat sana.. :)

    take care & happy holiday!

    ReplyDelete
  2. Woahhhhhhhh bestnyaaaaa >< tak sabar nak tunggu storyyyy akak

    ReplyDelete
  3. Perghh bestnya dapat gi jalan-jalan jauh macam tu .. :) gambar pun cantik2 je.

    Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete
  4. wah sronok2.. update entry jalan2 kami semuaaa tunggu =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts