expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 4, 2015

Pelakon Heropanti, Tiger Shroff sangatlah handsome!! (Anak pelakon Jackie Shroff)

Salam.. Since ada channel Astro Bollyone HD terus melekat nak tengok beberapa movie box-office dari Bollywood. Salah 1 movie yang saya jatuh cinta sekarang ni adalah Heropanti! Why? 1st time tengok video clip salah satu lagu filem ni iaitu Raat Baar, terus wow! Hensem mamat nehhh! Ahakss.. Tak macam muka Hindustan langsung. Husband saya pun kata macam mat saleh. Very good looking. Apa lagi, sejak tu pantang Heropanti ditayangkan pasti saya melekat depan TV nak tengok si hensem ni!

Hensem tak? Ahaks. Pada pandangan saya la. Lain orang lain matanya. Huhu. Nak tahu siapa dia ni sebenarnya? Inilah Tiger Shroff anak kepada pelakon veteran Hindustan iaitu Jackie Shroff! Saya punya obses dengan Tiger ni sampai saya search tentang beliau di google. Biodata penuh di SINI.

Tiger diperkenalkan melalui filem Heropanti dan semasa launching movie ni, ayah dia Jackie Shroff yang paling nervous! Tak sangka Jackie Shroff ada anak lelaki yang dah dewasa sebegini. Walhal filem-filem lama Jackie ni la selalu jadi hero atau peranan utama. Antaranya Yaddein bergandingan dengan Kareena Kapoor dan Hritik Roshan..

Yang uniknya nama timangan anak dia Tiger! Huhu.. Memang beliau prepare kow kow anak dia sebelum terjun dalam bidang lakonan.



"I don’t know what feelings I have now after seeing him (Tiger) on screen. I am obviously happy to see him. But there is nervousness as he has given exams (done the film) and waiting for the result " See more HERE.




Bergandingan dengan heroin baru filem Hindi iaitu Kriti Sanon, filem Heropanti memang best ditonton. Cerita komedi yang penuh warna-warni. Ada kelakar, sedih, action dan kisah about family yang menyentuh hati.

Gandingan dorang memang sesuai la. Sama cantik, sama padan. Tapi ada adegan dorang kiss! Ahakss.. Hindustan now dah macam Hollywood ya. Tapi kiss comel-comel je.

Salah 1 lagu kegemaran saya adalah 'Whistle Baja'. Perghh tengok dia menari je terus teruja. Mengingatkan saya kepada pelakon Hritik Roshan pun hebat menari.

Perghh 6 pax wehh! Haha.. For me memang dia complete la untuk jadi seorang pelakon. Ada rupa, body meletop, skill tarian dan juga bakat lakonan daripada bapanya Jackie Shroff. Not bad la lakonan dia. Tak kaku dan nampak santai.

Ni lagi satu lagu yang sedap didengar. Mostly lagu-lagu dalam movie ni memang best. Macam filem Kuch Kuch Hota Hai. Ramai peminat Bollywood pun bagi komen positif. Rabba bermaksud Ya Tuhanku.. Really beautiful this song.

The best part rakaman video lagu ni dibuat di kawasan salji.. SubhanaAllah sangat-sangat cantik! Wat saya rindu nak main salji.T_T

Huhu mesti dorang tahan sejuk giler-giler time shooting babak ni.

So sweet..

Siap ada buaian lagi...

Heropanti : About 2 young people (Tiger Shroff, Kriti Sanon) find love despite the violent landscape in which they live.
Initial release: May 22, 2014 (Kuwait)
Director: Sabbir Khan
Songs : Rabba, Raat Bhar, Tere Bina, Tabah & etc.


So sape-sape belum tengok Heropanti ni sila la langgan Astro BollyOne HD. Hehe.. Siap promote plak ye.. Nak dengar lagu-lagu best filem ni boleh klik SINI.


Misya : Exercise dengan tarian Bollywood. 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...