expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 12, 2015

Periuk eksklusif Thermos jenama 100 tahun free from Elken!

Salam. Yahoo akhirnya dapat juga saya memiliki set periuk jenama terunggul di dunia iaitu Thermos ni secara PERCUMA. Tahu tak harga asal kalau nak beli berapa? RM450! Tak kuasa nak bel periuk mahal-mahal tapi ada orang nak bagi free why not kita grab je kan? Haha tq so much Elken!

Periuk ni eksklusif kalau anda cari kat luar memang tak jumpa sebab memang di designkan khas untuk warga / customer Elken yang shopping produk Elken sahaja! 

The best part is, bontot periuk ni ada cop Elken ok! Pure stainless steel sangat-sangat tahan lasak periuk ni. Ini sangat-sangat rare!;)

Bilangannya sangat terhad! 800 unit sahaja akan dibekalkan secara FREE. Lagi semangat la nak memasak lepas ni. Huhu..

Macam mana saya boleh dapat periuk ni? Mudah je.. Dapatkan produk Elken bernilai RM4000 ke atas then anda dapat 1 set periuk eksklusif ni. Apa benda yang bernilai RM4000 tu? Elken ada lebih 500 jenis produk, so pilih je mana yang nak. Bukan untuk beli hari-hari atau tiap bulan. Investment terakhir untuk diri sendiri & family. Yang penting harga masih belum dikenakan GST. Nanti dah start GST jangan menyesal. Kena bayar cukai, hadiah pun tak dapat!^_~








Last call!!! Tak sampai 5 hari lagi promosi ni akan berakhir! Bukan 1 je hadiah free, ada macam-macam hadiah lagi anda leh pilih. Pembelian RM300 sahaja pun leh dapat hadiah best. Macam saya cakap dalam entry sebelum INI, anda pasti menyesal tak bertindak sekarang! Lets shopping with us! Cantik, sihat, kaya dan bergaya!=)


Misya : Seronok shopping barang berkualiti. Biar mahal sedikit janji berkualiti.



2 comments :

sayidah napisah said... Reply To This Comment

wahhh menarik!

CT Humairah said... Reply To This Comment

hehehe syok la those yang setia ngan elken =D limited plak tu..

adus GST T.T nangis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...