expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 11, 2015

Year End Bonus dah masukkk!!

Salam.. Wah bonus sudah masuk? Bonus apakah ini? Ooopppss ini bukan sebarang bonus tau. Ini bonus hasil bisnes yang saya jalankan. Alhamdulillah salah 1 daripada 9 faedah bisnes ni adalah Tabung Hujung Tahun a.k.a Year End Bonus. Once anda touch je status Emerald System Member maka layaklah anda menikmati faedah YEB ni seumur hidup! Wow bestnya! Hari tu another faedah iaitu Travelling Fund masuk, now YEB pula! Banyak betul faedah kat biz ni.. Tak perlu tunggu bos umum bonus depan TV lagi. ^_~


Syukur Alhamdulillah dipertemukan dengan bisnes yang betul-betul hebat. Yang paling best setelah 2 tahun bersabar dan berusaha, dapat menikmati sedikit hasilnya dan sangat berbaloi. Bonus sahaja almost 5 figures! Ya Allah hai tiada kata mampu dilafazkan tatkala melihat angka-angka yang masuk dalam bank. Selalu orang keje pangkat-pangkat besar je dapat bonus banyak gini. Best kan biz ni? Kita nak berapa bonus, kita yang decide. Semuanya depends on your hardworking and desire. Ni bonus sahaja belum plus monthly income lagi. Syukur boleh menabung dan invest untuk jana lebih banyak income. Cepat atau lambat bukan penentu kejayaan. Yang penting istiqamah. Nak juga macam saya? Haa janganlah tunggu-tunggu nak fikir-fikir lagi. Pecah otak if berfikir lama-lama. Hehe.. Lets join my team. Together we success! Dapat bonus leh capai impian di tahun baru!=)

PM/Wasap : 016-9561764 (Misya)


Misya : Bukan bisnes duduk diam-diam dapat duit.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...