expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, February 4, 2015

Yeay menang Segmen Bloglist 2015 by Vithebat!

Salam.. Yeay dah lama tak menang segmen. Ahakss.. Join nya macam-macam segmen tapi jarang menang. Tak bertuah sangat saya ni nak menang segment. Ngehehe. Thanks to penganjur iaitu VitHebat yang anjurkan this segment dan memilih saya as one of the winner! Hope VitHebat terus sukses!=) 

Klik gambar untuk paparan lebih jelas

Misya : Jarang menang cabutan bertuah.

4 comments :

mama amir said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...tahniah yer

trah zain said... Reply To This Comment

waaaaa...! T.T

suhaila Johar said... Reply To This Comment

salam sis..

minta pm saya di email untuk tuntutan hadiah segera ya..

sufiyah44@gmail.com

terima kasih

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@suhaila Johar Oh ada hadiah ke? Ingatkan dapat masuk bloglist je. Huhu tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...