Yeay menang Segmen Bloglist 2015 by Vithebat!

Salam.. Yeay dah lama tak menang segmen. Ahakss.. Join nya macam-macam segmen tapi jarang menang. Tak bertuah sangat saya ni nak menang segment. Ngehehe. Thanks to penganjur iaitu VitHebat yang anjurkan this segment dan memilih saya as one of the winner! Hope VitHebat terus sukses!=) 

Klik gambar untuk paparan lebih jelas

Misya : Jarang menang cabutan bertuah.

Comments

  1. salam sis..

    minta pm saya di email untuk tuntutan hadiah segera ya..

    sufiyah44@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  2. @suhaila Johar Oh ada hadiah ke? Ingatkan dapat masuk bloglist je. Huhu tq!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts