Lawak! Maksud disebalik warnakan 3 'ekor' ikan...

Salam. hehe edisi kelakar kali ni. Terjumpa in fb terus tergelak saya! Cerdik budak yang menjawab soalan kat bawah tu ya. hihi.. 3 ekor ikan boleh membawa maksud 2 makna. Ekor = bilangan atau ekor = bahagian badan. Bijak anak-anak sekarang. Huhu.. Ataupun dia sebenarnya malas nak color semua badan ikan tu so dia just color part ekor je tanda dah jawab soalan. Ahakss.. Pening cikgu nak tanda betul ke tak. Huhu.



Misya : Kurang minum susu masa kecil.

Comments

  1. sy pun ada tgk kat fb. hahaha! kalau sy jadi cikgu tak tahu nk bagi betul ke salah. pening.

    ReplyDelete
  2. haha. tension kejap cikgu sama ada nak bagi betul atau salah.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts