expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, March 5, 2015

Lawak! Maksud disebalik warnakan 3 'ekor' ikan...

Salam. hehe edisi kelakar kali ni. Terjumpa in fb terus tergelak saya! Cerdik budak yang menjawab soalan kat bawah tu ya. hihi.. 3 ekor ikan boleh membawa maksud 2 makna. Ekor = bilangan atau ekor = bahagian badan. Bijak anak-anak sekarang. Huhu.. Ataupun dia sebenarnya malas nak color semua badan ikan tu so dia just color part ekor je tanda dah jawab soalan. Ahakss.. Pening cikgu nak tanda betul ke tak. Huhu.



Misya : Kurang minum susu masa kecil.

2 comments :

Athirah Diyana said... Reply To This Comment

sy pun ada tgk kat fb. hahaha! kalau sy jadi cikgu tak tahu nk bagi betul ke salah. pening.

Bintang said... Reply To This Comment

haha. tension kejap cikgu sama ada nak bagi betul atau salah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...