Selesaikan hutang kad kredit anda!

Alhamdulillah antara pencapaian yang membanggakan dalam diri bila dapat setelkan hutang kad kredit sekaligus tutup akaun kad kredit! Walaupun tak banyak pun hutangnya tapi kalau makan gaji sahaja sampai bila-bila takkan selesai. Bayar kadar minimum saja. Itulah realitinya yang ramai orang hadapi.. Biar papa asal bergaya katanya! Ada pula tu sampai bank call berkali-kali, takut nak angkat. Lari-lari sana- sini sampai nama blacklist. Sampai bila nak jadi camtu rite? Why not dengan biz ini, anda kasi setel terus?!


Now saya bebas dari hutang kad kredit. Tak sampai setahun biz ini dilancarkan, ramai yang dah menikmati faedahnya. Syukur Alhamdulillah.. Bank siap offer macam-macam promosi lagi servis dorang sebab almaklum payment sume ok. Ngehehe.. Tapi maaf seboleh mungkin taknak tambah hutang lagi. Bukan saya sorang sahaja yang dapat benefit gini, tapi sahabat saya di selatan sana di Johor iaitu Kak Yan pun berjaya setelkan hutang kad kredit dia. Entry penuh di SINI



Kejayaan bukan diukur daripada berapa banyak duit kita dapat tapi berapa banyak duit kita menyimpan. Anda hadapi masalah sama? Haa jom baca tips dahulu di SINI dan pm/ wasap saya di 016-9561764.


Misya : Hutang paling berbaloi adalah hutang beli rumah.

Comments

  1. mcm mana u menyimpan? i pny kad kredit xsetel lg

    ReplyDelete
  2. mcm mana u menyimpan? i pny kad kredit tak setel lg

    ReplyDelete
  3. tahniah tahniah.. lepas dah beban dunia =D

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts