expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 28, 2015

Hanez Suraya kini berhijab selepas mengerjakan umrah...

Salam. Alhamdulillah dikhabarkan pelakon yang penuh dengan kontroversi sebelum ni iaitu Hanez Suraya kini dikatakan sudah berhijrah kepada imej bertudung. Sejurus lepas mengerjakan umrah baru-baru ni. Wah ini khabar gembira yang sangat baik. Sesuai dengan status sebagai isteri plus Hanez ni cantik molek orangnya, bila pakai hijab lagi lah manis. 

Inilah status tentang penghijrahan Hanez di Instagram beliau.

Sweet je kan?

Dah macam minah Arab dah. huhu.. Lepas ni banyaklah butik Muslimah nak ambil jadi duta.


Apapun kita doakan Hanez istiqamah dalam imej berhijab ini. Saya takdelah minat dengan beliau. Mula-mula kenal pun sebab ada orang kata wajah saya iras-iras beliau. ^^ Tak tahu betul ke tak tapi boleh tengok SINI. Then keluar pula kisah gosip hangat lagi kontroversi percintaan beliau dengan suami orang (kini suaminya) yang jadi buah mulut 1 Malaya. Sampai blog saya pun terkena tempias bahang gosip tersebut. Boleh baca SINI. After dia kahwin banyak lah benda positif saya dengar about her then now dia nak berhijab, Alhamdulillah...


Misya : Barang yang lepas jangan dikenang.

4 comments :

Nur Shafiq said... Reply To This Comment

Alhamdulillah..semakin hari semakin banyak artis yang dah berhijrah :)

Norsyadzila Mustafa said... Reply To This Comment

salam, lama x blogwalking..nice post =)

Azney Shamsuddin said... Reply To This Comment

As salam,

azney singgah jenjalan sini :)


xoxo,
azneyshamsuddin

Maria Firdz said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. Moga istiqmah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...