expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, April 26, 2015

LiveXtra pulihkan masalah jantung, darah tinggi, saluran darah tersumbat & strok!

Salam. Nowadays banyak betul kejadian mati mengejut yang kita dengar. Tak sakit tak apa, tiba-tiba pergi meninggalkan dunia buat selama-lamanya. Tahu sebab apa? Sebab pembunuh No. 1 di dunia iaitu sakit jantung! Walaupun saya masih muda, tapi serangan jantung berlaku tak kira usia. Hatta kanak-kanak sekalipun boleh terkena. Semuanya sebab pemakanan yang tidak sihat. Nak wat camne kan sebab Malaysia memang kaya dengan makanan yang super marvelous! Minyak, lemak, santan, gula, garam... Uish sedap tuuu tapi merbahaya! Don't worry! Saya ada 1 benda yang sangat best yang wajib anda ambil untuk makesure segala lemak dan kolesterol yang anda makan tu tak efek jantung anda. APAKAH ITU???


LiveXtra

Mendengar namanya pun bermakna 'Nyawa Tambahan'. Dats LiveXtra.. Testimoni ayah saya sendiri yang mempunyai masalah high cholesterol after check up, saya hadiahkan ayah saya LiveXtra dan minum setiap pagi, Alhamdulillah lepas check up semula totally level kolesterol turun. Syukur sangat-sangat dengan produk superb ni. Ayah saya kini genap usia 60 tahun tapi masih boleh bermain sepak raga dengan kawan-kawan yang lebih muda!




Fakta :

Panjang salur darah = 100,000km  (Boleh mengelilingi bumi 2.5 kali!)

Sistem kardiovaskular kita mengangkut oksigen. Air. Nutrien. Hormon. Hasil kumuhan & sel darah putih. Bayangkan jika kesesakan jalanraya (penyumbatan) dalam sistem kardiovaskular adalah disebabkan pembentukan plak dari muda sehingga hari INI dan ia adalah PEMBUNUH SENYAP NO. 1!

6 juta org dewasa di Malaysia terutamanya LELAKI menghidap Darah Tinggi
1/3 penduduk dewasa dunia berumur 30 tahun menghidap tekanan darah tinggi

Cara paling terbaik adalah dengan cara mencegahnya:

Keunikan LiveXtra! Ianya berpaten pertama di dunia khas untuk kesihatan jantung. Pemenang hadiah NOBEL. Selamat & semulajadi. Hasil pengeluaran bermutu tinggi.


Inilah pakar yang mencipta LiveXtra iaitu Dr. Ferid Murad! 

Dr. Ferid menemui penyelesaian masalah jantung ini melalui Nitrik Oksida (NO).



Kebiasaannya kalau jumpa doktor, cara mudah adalah melakukan kaedah-kaedah berikut yang melibatkan kos yang tinggi. Kalau banyak duit tak mengapa. Yang tak mampu camne pula?


Tanda-tanda anda mempunyai peredaran darah yang lemah dan jantung yang tidak sihat :




Anda dah ada tanda-tanda di atas? Cegahlah sebelum terlambat!!! Tak percaya? Maybe sebahagian testimoni berikut boleh membantu anda membuat keputusan. 





Saya sendiri pun amalkan LiveXtra seminggu sekali. Almaklum saya sendiri sedar makan macam-macam setiap hari tanpa fikir kandungan lemak dan kolesterol. Rasa sedap je leh balun berpinggan-pinggan! Huhu. Jangan amalkan seperti saya. Hehe. Amalkan pemakanan yang sihat dan ambil LiveXtra seperti berikut:


Jika anda sayangkan ayah, ibu, atok, nenek, pakcik, makcik, kakak, abang, adik even diri anda sendiri maka amalkan LiveXtra. Sangat murah harganya berbanding nilai jantung anda yang takde galang gantinya. Sejak anda diberi roh di dalam perut ibu lagi ianya berdegup. Penat tau dia bekerja tanpa henti berpuluh tahun! Yang anda bagi makan adalah lemak dan minyak. Hadiahkan mereka dengan LiveXtra. Info lanjut cepat-cepat roger saya ok!



 Misya : Ayah dan ibu tiada pengganti.


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...