expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, April 25, 2015

Update 2015 || Harga Dx Lingerie & Charms Elken

Salam semua.. Ya Allah rindunya kat anda semua. Maaf sesangat bcos beberapa minggu tersangatlah bz menggiler. Huhu tak tahu nak express camne bz nyer tu but sangat999x bz. Ngehehe. Tapi takpe, dalam pada bz ni sempat saya nak inform berita terkini tentang harga pakaian dalam magic No.1 yang menjadi kegilaan ramai beberapa tahun ni iaitu Dx Verve dan Charms! Anda tahu kan 1 April dah start GST. So secara autonya harga Dx n Charms juga termasuk GST. Erm ni memang takleh wat pape sayang.. Ok jom tengok price list latest 2015 for Dx & Charms.

Untuk harga dalam entri sebelum-sebelum 1 April tu kira dah terbatal la ya. Harga yang tertera adalah harga full (membership) dan instalment with Aeon Credit 36 months. Refer this entry ok!






Yang nak free fitting tu cepat-cepatlah wasap saya ya! Keutamaan area Putrajaya/Bangi/Kajang/Puchong/Dengkil/Serdang. Yang jauh-jauh pun boleh diarrangekan. Contact / wasap je saya di 0169561764.



Misya: Ramai mak buyung nak alter badan lepas bersalin tahun 2015 ni.

2 comments :

Iamwhoiam said... Reply To This Comment

Good sharing, Elken Body Shaper Elysyle DX or Elysyle body shaping lingerie is ready with 3D soft cup, which lifts, supports and enhances the cleavage, and can retain its shape wash after wash. The long girdle pays full attention to the hips, promising the right curves through lifting capabilities at the right areas. For detail visit:
http://kidbuxblog.com/charmed-by-a-touch-of-shingo-with-elken-elysyle-body-shaping-lingerie-set/

Afridams said... Reply To This Comment

Ini harga baru yg dah termasuk GST la ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...