Bandung Trip #3 : Sesi shopping pertama di Pasar Baru.

Salam. Haa sambung part 3 pula. Yang nak baca Part 1 dan Part 2 dulu pun boleh. So 1st day di Bandung, benda 1st terlintas dalam kepala otak ni of course la shopping time!!! Yahooo........ Kata supir better gi shopping dulu, jalan-jalan nya kemudian. Ok lets do shopping!


Jangan lupa breakfast dulu ya!

Ready menghabiskan duit! Haha..

Finally sampai di Pasar Baru, Bandung. Kat sini kena hati-hati bila bawa beg tu sebab pencopet (penyeluk saku) bersepah-sepah. 

My lil'sis..

Kat 20 helai tudung gak saya borong! Hehe...

Shopping heaven!

Yang lelaki teruja beli jaket kulit. Huhu..

Telekung murah-murah n cantik-cantik!

Lihatlah keterujaan kami bershopping! Hehe.. Macam-macam ada kat Pasar Baru ni. Pakaian, kasut, telekung, beg, perfume, cenderamata, perghh serius bawak RM1juta pun leh habis tak sampai sehari. Ngehehehe...


Paling best winter coat pun banyak jual kat sini. Kebetulan next month nya saya akan ke Istanbul. So shopping puas-puas barang winter kat sini. Huhu.

From level to level kami explore. Memang rambang mata!

My mom of course borong kain ela untuk wat baju Raya.

My hubby finally got his new jacket kulit. 

Ok stop jap shopping sebab dah lunch time.. Singgah jap di food court Pasar baru ni. Kat sini ada menu special ayam penyet plus jus avocado yang sangat yummy!



See... Ayam dia berasap-asap lagi! Rasanya memang super marvelous delicious! Allah terliur plak diwatnya tengah menaip entry ni. Wakakaka..


So, what is our next destination? Nanti tunggu Part 4 ya! hehe.. Kat Bandung ni banyak shopping je kerja nya. But setiap tempat ada story tersendiri.


Misya : Harga lebih kurang Malaysia juga rupanya.



Comments

  1. Replies
    1. PROMOSI HEBAT HABIS2 SAN!!! 2016 PAKEJ HOTEL & TRANSPORT. Sudah bermulai!

      JOM TEMPAH LAJU2
      SESANGAT MURAAAAAAH
      6 orang dikira 230rm/pax sahaja

      included
      hotel sebilik 2 person (hotel kat town,free wifi,area pasar baru,senang pi mana sahaja)
      buffet breakfast
      transport lawatan (petrol,toll,parking,pemandu)

      excluded
      lunch & dinner
      tiket lawatan & flight

      kenapa ANDA harus harus memBELI dengan saya???
      ✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
      ✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
      ✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
      ✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
      ✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


      TEMPAHAN
      MAS FATURRAHMAN
      WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
      +62 822 951 999 22
      +62 822 951 999 22
      +62 822 951 999 22

      email & fb
      omegajayatour@gmail.com

      Delete
  2. Replies
    1. Salam Satu Malaysia Tuan & Puan

      Kami Alifa Bandung Syariah Tour,
      Sebuah syarikat muslim patuh syariah yang menyediakan perkhidmatan supir / tour ground handling pakej bercuti ke Bandung , Bogor , Tasik , Garut & Jakarta.

      InshaAlloh driver & tour guide dari company kami akan memberikan layanan terbaik, profesional, amanah, santun and mesra. Our service guaranteed if service tak ok tak payah payment at last day tuh.



      Ada Beberapa Pakej bercuti, yaitu

      Pakej Gold Executive = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)

      Pakej Silver Busines = supir,hotel & makan (per pax)

      Pakej Bronze economic = supir & hotel (per pax)

      Pakej Transport jimat = khidmat supir sahaja (per day)


      Rate sewa Kereta per Day :
      # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
      Rate: IDR 380.000 or RM 115 


      # Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat) 
      Rate: IDR 550.000 or RM 160 


      # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
      Rate: IDR 650.000 or RM 105 


      # Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
      Rate: IDR 850.000 or RM 245 



      * Include : free wifi at kereta, minyak, parking fee, tol, driver, toll, driver meal and kereta 

      * Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan per persons & per kereta.

      Sila Tuan dan Puan decide tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yang tiptop, keramah-ramah & berbudi bahasa. 


      InsyaAlloh sedikit rejeki dari keuntungan company kami, shadaqoh dan zakat akan disalurkan pada badan amil zakat tempatan karena company kami company syariah.

      Joom Tempah sekarang juga dan dapatkan special rate dari company kami. InsyaAlloh barokah.

      Tempahan pada company tak payah ada deposite, tuan - puan cukup send picture detail flight picture and picture tempahan hotel anda kat Bandung.


      facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

      LINE and Wechat and whatapps : 


      +62 852 9446 6131

      +62 852 9446 6131

      +62 852 9446 6131


      Semoga informasi yang saya berikan dapat  memudahkan urusan tuan-puan untuk bercuti ke bandung.

      Terima kasih.
      Wassalam.wrwb.

      Delete
    2. PROMOSI HEBAT HABIS2 SAN!!! 2016 PAKEJ HOTEL & TRANSPORT. Sudah bermulai!

      JOM TEMPAH LAJU2
      SESANGAT MURAAAAAAH
      6 orang dikira 230rm/pax sahaja

      included
      hotel sebilik 2 person (hotel kat town,free wifi,area pasar baru,senang pi mana sahaja)
      buffet breakfast
      transport lawatan (petrol,toll,parking,pemandu)

      excluded
      lunch & dinner
      tiket lawatan & flight

      kenapa ANDA harus harus memBELI dengan saya???
      ✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
      ✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
      ✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
      ✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
      ✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


      TEMPAHAN
      MAS FATURRAHMAN
      WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
      +62 822 951 999 22
      +62 822 951 999 22
      +62 822 951 999 22

      email & fb
      omegajayatour@gmail.com

      tanya shj pun xapa, survey2 dahulu..xsalah pun.. tk mau malu2 yer

      Delete
  3. PAKEJ MURAH / JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

    Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

    Salam kenal dari kami, Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport.
    Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
    Insha Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

    Special offer 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

    Rate per Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: IDR 400.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
    Rate: IDR 550.000 or RM 160

    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: IDR 650.000 or RM 185

    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    # Toyota Hiace commuter (12 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    *Masa sewa 14 jam/hari (8am to 10pm)
    *Include : fuel, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
    *Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
    *Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
    *Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

    Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

    Terimakasih,
    Bimo Mekarwangi Tour

    Call/Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
    Email : bimomekarwangi@gmail.com
    Facebook Page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

    ReplyDelete
  4. Greetings Sir / Madam I hope all is always given his health and given sustenance (ameen). Here we will offer all the cars for (Bandung / Jakarta City Tour). For anyone Sir / Madam existing plans for vacation in Bandung / Jakarta and need a car to transport during the Bandung / Jakarta okay PM or WhatsApp only:
    Call: +6282214441280
    +6282216270779
    WhatsApp: +6282214441280
    +6282216270779
    Email: Dhanibandung@yahoo.com
    Our guaranteed for a very decent price and the best service / service 5 ***** Star (Insha Allah).
    Sorry Sir / Madam, if there is an inscription that less pleasing in the Promotion we offer..

    Nb: The more expensive ones also much cheaper there, but we assure you the best stay Dhani Bandung (Insha Allah) way street in Bandung is very cheap, Thank you very much..

    ReplyDelete
  5. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete
  6. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete
  7. Jom...jom...
    Cuti cuti Bandung with family
    And get our amazing tour package for 4 Days 3 Night..
    ▪ 4 pax price about 940K/94sgd/284RM

    ▪ 5 Pax Price about 870K/87sgd/264 RM

    ▪ 6 Pax price about 820K/82Sgd/246 RM

    ▪7 Pax price about 785K/78.5Sgd/238 RM
    πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

    Note : Package included
    ▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
    ▪ New car with 7 seater, full Aircon
    ▪ Daily mineral water
    ▪ Breakfast daily from hotel
    ▪ Daily tour (as costumer request)
    ▪ Hotel 3 star with 2 person inside
    ▪ Airport pickup and drop
    ▪ Tax and service
    Hotel choice 🏀🏣🏒
    ▪ Tebu hotel ( riau street )
    ▪ Fave braga (inside shoping mall)
    ▪ Kembang hotel (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall )
    ▪ Citra dream hotel (walking distance to pasar baru)
    ▪ Dbest hotel pasar baru (with pool)

    More detail you can contact us
    Primera Trans Bandung
    Whatsapp : +62823 1522 3335
    Gmail : primeratrans@gmail.com
    Path : Primera trans
    Facebook : Primera Trans Bandung

    Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

    ReplyDelete
  8. Salam Satu Malaysia Tuan & Puan

    Kami Alifa Bandung Syariah Tour ada sedia perkhidmatan supir / fullboard pakej bercuti ke Bandung & Jakarta.

    Ada Beberapa Pakej bercuti, yaitu

    Pakej Gold Executive = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)

    Pakej Silver Busines = supir,hotel & makan (per pax)

    Pakej Bronze economic = supir & hotel (per pax)

    Pakej Transport jimat = khidmat supir sahaja (per day)


    Rate sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: Rm 105


    # Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
    Rate: RM 150


    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: RM 180


    # Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
    Rate: RM 235



    * Include : minyak, parking fee, tol, driver, toll, driver meal and kereta

    * Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.

    Sila Tuan dan Puan decide tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yg tiptop,keranah,ramah & berbudi bahasa. Our service guaranteed if service tak ok tak payah payment at last day tuh. InsyaAlloh sedikit rejeki dari tempahan anda akan disalurkan pada badan amil zakat tempahan karena company kami company syariah.

    Joom Tempah sekarang juga dan dapatkan special rate dari company kami. InsyaAlloh barokah.


    Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

    email : ahmadalifabandungtour@gmail.com

    facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

    LINE and Wechat and whatapps :

    +62 852 9446 6131

    Semoga inform yg saya berikan dapat
    memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

    Terima kasih.
    Wassalam.wrwb.

    ReplyDelete
  9. Salam Satu Malaysia Tuan & Puan

    Kami Alifa Bandung Syariah Tour ada sedia perkhidmatan supir / fullboard pakej bercuti ke Bandung & Jakarta.

    Ada Beberapa Pakej bercuti, yaitu

    Pakej Gold Executive = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)

    Pakej Silver Busines = supir,hotel & makan (per pax)

    Pakej Bronze economic = supir & hotel (per pax)

    Pakej Transport jimat = khidmat supir sahaja (per day)


    Rate sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: Rm 105


    # Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
    Rate: RM 150


    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: RM 180


    # Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
    Rate: RM 235



    * Include : minyak, parking fee, tol, driver, toll, driver meal and kereta

    * Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.

    Sila Tuan dan Puan decide tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yg tiptop,keranah,ramah & berbudi bahasa. Our service guaranteed if service tak ok tak payah payment at last day tuh. InsyaAlloh sedikit rejeki dari tempahan anda akan disalurkan pada badan amil zakat tempahan karena company kami company syariah.

    Joom Tempah sekarang juga dan dapatkan special rate dari company kami. InsyaAlloh barokah.


    Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

    email : ahmadalifabandungtour@gmail.com

    facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

    LINE and Wechat and whatapps :

    +62 852 9446 6131

    Semoga inform yg saya berikan dapat
    memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

    Terima kasih.
    Wassalam.wrwb.

    ReplyDelete
  10. Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282214441280

    WhatsApp : +6282214441280

    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dani Tour Bandung)

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET TRANSPORTASI dan HOTEL, MURAH JER...

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

    ReplyDelete
  11. Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282214441280

    WhatsApp : +6282214441280

    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dani Tour Bandung)

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET TRANSPORTASI dan HOTEL, MURAH JER...

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

    ReplyDelete
  12. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

    Waalaikumussalam.

    ReplyDelete
  13. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

    Waalaikumussalam.

    ReplyDelete
  14. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

    Waalaikumussalam.

    ReplyDelete
  15. Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buan Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    Call : +6281220375375
    WhatsApp : +6281220375375
    Email : bogalakontur@yahoo.com
    Blog : https://paketjimatbandung.blogspot.com

    KAMI MENYEDIAKAN PAKET JIMAT 4D3N BANDUNG HANYA 235 JER PER PERSON..
    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Bogalakon Tour Bandung... (Insya Alloh) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima Kasih...

    ReplyDelete
  16. Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buan Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    Call : +6281220375375
    WhatsApp : +6281220375375
    Email : bogalakontur@yahoo.com
    Blog : https://paketjimatbandung.blogspot.com

    KAMI MENYEDIAKAN PAKET JIMAT 4D3N BANDUNG HANYA 235 JER PER PERSON..
    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Bogalakon Tour Bandung... (Insya Alloh) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima Kasih...

    ReplyDelete
  17. Salam satu Malaysia,

    joom Cuti cuti Bandung tak payah risau mahal ouls.

    Murahhhhhhhh...Murrrahhhhh sesangatttt sampayyyh penggsannn.... oullsss

    promote pakej dari company alifa Bandung Syariah Tour.

    ******** 4 Days 3 Night ********

    # 2 pax price = RM375 per person

    # 3 pax price = RM295 per person

    # 4 pax price = RM265 per person

    # 5 Pax Price = RM245 per person

    # 6 Pax price = RM230 per person

    # 7 Pax price = RM220 per person


    termasuk :

    > transport full day, private tour included driver, fuel, tol, parking, driver meals

    > New car with 7 seater, full Aircon

    > Daily mineral water

    > makan pagi buffe sampai tekak

    > tour (as costumer request)

    > Hotel 3 star with 2 person inside

    > Airport Transfer

    > Tax and service


    Real 3 star Hotel choice option

    # Dafam hotel or Tebu hotel ( near at riau street factory outlet)

    # Fave braga (inside shoping mall at braga area)

    # Pop hotel bandung (inside shopping mall *festival city link)

    # Kembang hotel or fave hotel cihampelas (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall)

    # Zodiak hotel or mutiara hotel (walking distance to pasar baru)

    # ibis asia africa at tengah banda

    # Dbest hotel pasar baru area (with pool)

    TEMPAHAN:


    Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

    email :ahmadalifabandungtour@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
    Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin).
    kami ABIM TRANSPORT nak menawarkan sewa kereta murah tuk (Bandung/Jakarta City Tour).
    Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau WhatsApp, Email
    Jenis kerata yg kami tawarkan :
    -toyota avanza (4-6 seat) RP 350.000 / RM 115
    -suzuki APV (4-6 seat) RP 350.000 / RM 115
    -daihatsu luxio (4-6 seat) : RP 350.000 / RM 115
    -kijang inova (4-7 seat) : RP 500.000 / RM 165
    -KIA Pregio (5-9 seat) : RP 500.000 / RM 165
    -isuzu ELF (10 seat ) :RP 650.000 / RM 210
    -isuzu ELF (18 seat ) :RP 850.000 / RM 275
    harge tersebut sudah include:
    - miyak
    - paking
    - driver berpengalaman di bidang pelancongan..
    Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
    Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

    Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek layan hanya ABIM TRANSPORT Bandung (Insya Allah)
    jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih.
    Group yang sudah kami layan
    -CIMB Group Company From Malaysia
    -Tv 3 malaysia
    -My bank group company
    -Petronas Company
    -Family trip
    -Pelajar Trip
    -Back pac trip
    -Dan lain-lain

    boking now ,,,
    WhatsApp : +6281220553050 (fast response)
    e-mel :abimtourandrentcar@yahoo.co.id

    ReplyDelete
  19. SALAM..

    MAU PERGI BANDUNG...CONFUSE NAK PILIH PERKHIDMATAN..

    TRANSPORT SAHAJA..HOTEL RESRVATION..PAKEJ...SAYA LAYAN

    KOS BUKAN MURAH..BUKAN JUGA MAHAL..BERBALOI BEGITU CAKAP ORANG

    MALAYSIA..

    SAYA BERIKAN KENYAMANAN(SELESA) SELAMA PERCUTIAN...

    UNTUK SEMBARANG PERTANYAAN SILA CALL ;

    WHATAPPS +6281220553050
    E-MAIL abimtourandrentcar@yahoo.co.id

    TERIMAKASIH

    WASSALAM..

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Salam .... Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com Contact Person : +6281322167717 Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  22. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282214441280

    WhatsApp : +6282214441280
    Website : www.paketpelanconganbandung.com

    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Wassalam dan Terima Kasih...

    ReplyDelete
  23. Hot promotion for your holiday..!! 4 Day 3 night
    Jom ..jom..booked..πŸŒπŸŒ™πŸ’ƒπŸΎπŸƒπŸšΆπŸ‘šπŸ‘—❤πŸ‘“πŸ‘œπŸ’Ό
    ■ 4 pax -- 379RM/125sgd/1.250.000,-Idr
    ■ 6 pax -- 340RM/112sgd/1.120.000,-IDR
    ■ 7 pax -- 335RM/110sgd/1.100.000,-idr

    Jom shoping in Bandung, paris van java city πŸ‘ŸπŸ‘’
    πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

    Note : Package included
    ▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
    ▪ New car with 7 seater, full Aircon
    ▪ Daily mineral water
    ▪ Breakfast daily from hotel
    ▪ Daily tour (as costumer request)
    ▪ Hotel 4/5 star with 2 person inside
    ▪ Airport pickup and drop
    ▪ Tax and service
    Hotel choice :
    πŸ”…Grand Royal panghegar
    πŸ”…Golden flower hotel
    πŸ”…Gino ferucci Braga
    πŸ”…Clove garden hotel
    πŸ”…Grand setiabudhi hotel
    πŸ”…Majesty hotel

    More detail you can contact us at :
    Primera Trans Bandung
    Whatsapp : +6285 318 49 0001
    Gmail : primeratrans@gmail.com
    Path : Primera trans
    Facebook : Primera Trans Bandung

    Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

    ReplyDelete
  24. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

    Waalaikumussalam.

    ReplyDelete
  25. Salam
    ....
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

    Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
    Contact Person : +6281322167717
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com

    Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

    Waalaikumussalam.

    ReplyDelete
  26. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova/ Kia Pergio [7-10 seat]
    Rate: IDR 550.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    WhatsApp +6282214268400
    WhatsApp +6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Website : http://sewakeretamurahmelancong.com/sewa_kereta

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PROMOSI HEBAT HABIS2 SAN!!! 2016 PAKEJ HOTEL & TRANSPORT. Sudah bermulai!

      JOM TEMPAH LAJU2
      SESANGAT MURAAAAAAH
      6 orang dikira 230rm/pax sahaja

      included
      hotel sebilik 2 person (hotel kat town,free wifi,area pasar baru,senang pi mana sahaja)
      buffet breakfast
      transport lawatan (petrol,toll,parking,pemandu)

      excluded
      lunch & dinner
      tiket lawatan & flight

      kenapa ANDA harus harus memBELI dengan saya???
      ✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
      ✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
      ✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
      ✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
      ✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


      TEMPAHAN
      MAS FATURRAHMAN
      WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
      +62 822 951 999 22
      +62 822 951 999 22
      +62 822 951 999 22

      email & fb
      omegajayatour@gmail.com

      Delete
  27. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova/ Kia Pergio [7-10 seat]
    Rate: IDR 550.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 650.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    WhatsApp +6282214268400
    WhatsApp +6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Website : http://sewakeretamurahmelancong.com/sewa_kereta

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  28. Salam Satu MALAYSIA OULLLS

    pakej BAJET CIPUT BANDUNG (hotel,buffe breakfast and transport). Murahnya sampai mata lebam shock nye.

    butiran perjalanan
    Day 1
    > airport bandung or train station bandung
    >Pasar Baru
    >lunch at kedai makan kemangi try special menu *ayam bakar jerebu
    >Toko Tiga (Branded Jeans)
    >depasion factory outlet kain potong
    >rumah kain dan telekung
    >Factory Outlet At Jalan Riau and Jalan dago
    >dinner at restaurant padang *sederhana

    Day 2
    >Gunung Tangkuban Parahu Crater
    >floating market Lembang, deranch, taman bunga begonia, pelangi waterfall, the lodge of maribaya, grafika cikole Lembang
    >lunch at DSDL Restaurant try special menu *ayam nyumpet
    >Strawberry and tea park
    >Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre & factory outlet
    >dinner at iga bakar mas giri try special menu *iga bakar (ribs) penyet


    day 3
    >kawah putih crater or trans studio bandung (pilih salah satu jer)
    >lunch at saung andir restaurant try makan menu kampung *ayam goreng brengsek
    >cibaduyut street area barangan kulit
    >masjid agung bandung, alun2 area and braga area
    >paris van java shopping mall
    >dinner at BML try the original bakso at bandung

    Day4
    >check out hotel bandung
    > Oleh-2 Bandung (cake Lapis, Brownies Amanda, dan Kartika Sari)
    >Airport transfer


    *rate per person :
    RM390 per person if 2 person
    RM325 per person if 3 person
    RM280 per person if 4 person
    RM245 per person if 5 person
    RM230 per person if 6 person
    RM220 pdr person if 7 person

    *rate included
    ~transportation type kereta is toyota avanza or Luxio included = petrol,parking,pemandu,kereta dan high way tiket.
    ~1 room dimuat 2 person semasa 4d3n
    ~buffet breakfast

    *rate is not included
    ~lunch and dinner
    ~entrance fee per kereta and entrance fee per person at tempat lawatan

    *no hidends charge

    kenapa ANDA harus harus order dengan saya???

    ✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
    ✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
    ✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
    ✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
    ✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


    TEMPAHAN
    MAS FATURRAHMAN
    LAJU2 PM
    WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE

    +62 8956 0220 4291
    +62 8956 0220 4291
    +62 8956 0220 4291

    email & fb
    omegajayatour@gmail.com

    tanya shj pun xapa, survey2 dahulu..xsalah pun.. tk mau malu2 yer

    ReplyDelete
  29. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115



    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)



    Regard



    (REIHAN  BANDUNG TRANSPORT)

    ReplyDelete
  30. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115



    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)



    Regard



    (REIHAN  BANDUNG TRANSPORT)

    ReplyDelete
  31. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115



    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)



    Regard



    (REIHAN  BANDUNG TRANSPORT)

    ReplyDelete
  32. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [7-10 seat]
    Rate: IDR 550.000

    # Kia Pergio [8-10 seat]
    Rate: IDR 550.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 650.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Armada kami siap hantar tuan/puan untuk menikmati cantik nya kota bandung,dengan harga jimat, sila hubungi whatsapp kami
    WhatsApp :+6282214268400
    WhatsApp :+6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Website : http://sewakeretamurahmelancong.com/sewa_kereta

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  33. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)



    Regard



    (REIHAN BANDUNG TRANSPORT)

    ReplyDelete
  34. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)



    Regard



    (REIHAN BANDUNG TRANSPORT)

    ReplyDelete
  35. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari
    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Whatsapp : +6281214741600
    Whatsapp : +6281220477335
    FB Syarikat : Irdi wati
    Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
    Email : irditourbandung@gmail.com
    Website : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

    Dijamin Irdi Tour Bandung bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum ..
    ABIM TRANSPORT Adalah pembekal perkhidmatan yang bergerak di bidang Pengangkutan & Hotel, Berpengalaman di bidang pelancongan di bandung dan sekitar nya, dengan mengusung tema kekeluargaan maka anda tidak usah ragu untuk menanyakan persoalan apapun tentang seputar bandung, dan dapatkan tips melancong dan tempat shoping murah dari kami, crew kami akan membawa anda ke destinasi tempat tempat menarik di bandung ..
    > Contoh Itinerary Tour
    Seperti:
    -Gunung tangkuban perahu (kawah merapi)
    -Taman strawbery
    -Sari ater hot spring
    -Floting market lembang
    -Lunch kampung daun culture & galery
    -Shoping at rumah mode factory outlet
    -Shoping at jalan ciohampelas
    -Dinner at paskal hyper squere (1001 Menu)
    Day 2
    -Breakfast at hotel
    -Pasar baru trade centre (syurga beli belah belah murah)
    -Lunch at simpang raya melayu resto
    -Shoping at kedai tiga jeans factory
    -Shoping at jalan riau factory outlet
    -Dinner at Parit sea food
    Day 3
    -Breakfast at hotel
    -Otw to trans studio (game indor terbesar di dunia)
    -Lunch at sederhana resto
    -Shoping at cibaduyut street (shoping leader)
    -Dinner at Stones cafΓ©
    Package Rate :
    -pakej transport+hotel (2pax)
    *3D2N = RM 260/pax
    *4D3N = RM 375/pax
    *5D4N = RM 480/pax
    -pakej transport+hotel (4pax)
    *3D2N = RM180/pax
    *4D3N = RM 260/pax
    *5D4N = RM 330/pax
    -Pakej transport+hotel (6pax)
    *3D2N = RM 150/pax
    *4D3N = RM 215/pax
    *5D4N = RM 285/pax
    Hotel facilities:
    -Ac
    -Free Hot spot / wi fi
    -Cable-Tv
    -Breakfast
    -Hot & cold water
    -Free parking
    * room deluxe ~king bed size hotel 2star also include free buffet breakfast
    Group yang sudah kami layani
    -CIMB Group Company From Malaysia
    -Tv 3 malaysia
    -My bank group company
    -Petronas Company
    -Family trip
    -Pelajar Trip
    -Back pac trip
    -Dan lain-lain
    Sekiranya anda berminat menyertai percutian
    Sila hubungi :
    WhatsApp : +6281220553050 (fast response)
    http://abimtransport.blogspot.co.id/
    http://pakejhoneymoonbandung.blogspot.co.id/
    http://transportmurahkatbandung.blogspot.co.id/
    http://pakejsuperjimat.blogspot.co.id/
    http://pakejmurahgilerbandung.blogspot.co.id/
    https://www.facebook.com/Abim-tour-and-rent-car-237179009806143/

    ReplyDelete
  37. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [7-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [8-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Armada kami siap hantar tuan/puan untuk menikmati cantik nya kota bandung,dengan harga jimat, sila hubungi whatsapp kami
    WhatsApp :+6282214268400
    WhatsApp :+6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Email : Sapsudin.besttour@gmail.com
    Website : http://sewakeretamurahmelancong.com/sewa_kereta

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  38. Mohd Reihan12 October 2016 at 22:17
    Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum ..
    ABIM TRANSPORT Adalah pembekal perkhidmatan yang bergerak di bidang Pengangkutan & Hotel, Berpengalaman di bidang pelancongan di bandung dan sekitar nya, dengan mengusung tema kekeluargaan maka anda tidak usah ragu untuk menanyakan persoalan apapun tentang seputar bandung, dan dapatkan tips melancong dan tempat shoping murah dari kami, crew kami akan membawa anda ke destinasi tempat tempat menarik di bandung ..
    > Contoh Itinerary Tour
    Seperti:
    -Gunung tangkuban perahu (kawah merapi)
    -Taman strawbery
    -Sari ater hot spring
    -Floting market lembang
    -Lunch kampung daun culture & galery
    -Shoping at rumah mode factory outlet
    -Shoping at jalan ciohampelas
    -Dinner at paskal hyper squere (1001 Menu)
    Day 2
    -Breakfast at hotel
    -Pasar baru trade centre (syurga beli belah belah murah)
    -Lunch at simpang raya melayu resto
    -Shoping at kedai tiga jeans factory
    -Shoping at jalan riau factory outlet
    -Dinner at Parit sea food
    Day 3
    -Breakfast at hotel
    -Otw to trans studio (game indor terbesar di dunia)
    -Lunch at sederhana resto
    -Shoping at cibaduyut street (shoping leader)
    -Dinner at Stones cafΓ©
    Package Rate :
    -pakej transport+hotel (2pax)
    *3D2N = RM 260/pax
    *4D3N = RM 375/pax
    *5D4N = RM 480/pax
    -pakej transport+hotel (4pax)
    *3D2N = RM180/pax
    *4D3N = RM 260/pax
    *5D4N = RM 330/pax
    -Pakej transport+hotel (6pax)
    *3D2N = RM 150/pax
    *4D3N = RM 215/pax
    *5D4N = RM 285/pax
    Hotel facilities:
    -Ac
    -Free Hot spot / wi fi
    -Cable-Tv
    -Breakfast
    -Hot & cold water
    -Free parking
    * room deluxe ~king bed size hotel 2star also include free buffet breakfast
    Group yang sudah kami layani
    -CIMB Group Company From Malaysia
    -Tv 3 malaysia
    -My bank group company
    -Petronas Company
    -Family trip
    -Pelajar Trip
    -Back pac trip
    -Dan lain-lain
    Sekiranya anda berminat menyertai percutian
    Sila hubungi :
    WhatsApp : +6281220553050 (fast response)
    http://abimtransport.blogspot.co.id/
    http://pakejhoneymoonbandung.blogspot.co.id/
    http://transportmurahkatbandung.blogspot.co.id/
    http://pakejsuperjimat.blogspot.co.id/
    http://pakejmurahgilerbandung.blogspot.co.id/
    https://www.facebook.com/Abim-tour-and-rent-car-237179009806143/

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum
    Minta izin nak ikut promote kat blog tuan / puan
    Perkenalal kan kami dari CITRA CEMERLANG syariah tour
    Kami nak menawarkan sewa kereta murah kat bandung or jakarta
    Jenis kereta yg di tawar kan
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.
    Kami juga menyediakan packages
    Pakej 4D3N
    transport + hotel
    2 orang RM 350 / orang.
    4 orang RM 299 / orang.
    6 orang RM 270 / orang.
    8 orang RM 245 / orang.
    10 rang RM 220 / orang.
    Pakej 3D2N
    2 orang RM 250 / orang.
    4 orang RM 199 / orang.
    6 orang RM 170 / orang.
    8 orang RM 165 / orang.
    10 orang RM140/ orang.
    Hotel facilities:
    -Ac
    -Free Hot spot / wi fi
    -Cable-Tv
    -Breakfast
    -Hot & cold water
    -Free parking
    * room deluxe ~king bed size hotel 2star also include free buffet breakfast
    transport facilities:
    * bole di gunakan dari pukul 8 pagi hingga pukul 10 malam
    * include petrol / minyak
    * include parkir
    * include driver berpengalaman dan bisa bahasa melayu
    *we dont need deposit~all payment at last day in bandung

    TEMPAHAN
    INDRI NURAZIZAH
    WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
    +628996933137

    email & fb
    indrianinurazizah98@gmail.com
    tanya shj pun xapa, survey2 dahulu..xsalah pun.

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buat Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
    Kami pun menyediakan Pakej Transport dan Hotel
    Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
    3D2N
    2 Pax = 330 Rm / Pax
    3 Pax = 300 Rm / Pax
    4 Pax = 230 Rm / Pax
    5 Pax = 230 Rm / Pax
    6 Pax = 200 Rm / Pax

    Van Short
    3D2N
    7 Pax = 250 Rm / Pax
    8 Pax = 220 Rm / Pax
    9 Pax = 220 Rm / Pax
    10 Pax = 200 Rm / Pax

    Van Long, Toyota Hiace Commuter
    3D2N
    11 Pax = 220 Rm / Pax
    12 Pax = 200 Rm / Pax
    13 Pax = 200 Rm / Pax
    14 Pax = 190 Rm / Pax
    15 Pax = 190 Rm / Pax

    Pakej Transport dan Hotel 4D3N
    Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
    4D3N
    2 Pax = 460 Rm / Pax
    3 Pax = 430 Rm / Pax
    4 Pax = 320 Rm / Pax
    5 Pax = 330 Rm / Pax
    6 Pax = 280 Rm / Pax

    Van Short
    4D3N
    7 Pax = 350 Rm / Pax
    8 Pax = 310 Rm / Pax
    9 Pax = 310 Rm / Pax
    10 Pax = 280 Rm / Pax

    Van Long, Toyota Hiace Commuter
    4D3N
    11 Pax = 310 Rm / Pax
    12 Pax = 280 Rm / Pax
    13 Pax = 290 Rm / Pax
    14 Pax = 270 Rm / Pax
    15 Pax = 280 Rm / Pax

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  43. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com
    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Wassalam dan Terima Kasih...

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  44. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  45. Salam.....

    >Promotion Until Fainting<

    Sewa Kereta/Pengangkutan Bandung Murah jerr....

    ●7 seater 350K Rupiah

    ●7 seater innova 400K Rupiah

    ●11 - 14 seater 600K Rupiah

    ●Toyota Commuter 15 seater 800K Rupiah 

    ● Coaster / Van 18 seater 800K Rupiah

    Rate daily sewa Kereta included :
    ☆ Driver as a vip guide
    ☆ Fuel / Petrol / Minyak
    ☆ Tol / Highway ticket
    ☆ Parking charge
    ☆ 8am to 10pm tour

    We provide buses:
    ■■ Bus charter
    • 31 Seater New jet bus
    • 47 Seater New jet bus
    • 59 Seater New jet bus

    ✖Tidak termasuk kos tiket lawatan per kereta atau perorang di Tempat lawatan dengan itinerary.

    🚘Sila Tuan / Puan memutuskan Tempat lawatan boleh Ikut tentatif Program yang Sudah di sediakan ATAU Ikut rancangan Sendiri.

    πŸ’ŸUntuk Perkhidmatan Kami Janji akan berikan PERKHIDMATAN yang tiptop,Baik,Ramah & bahasa berbudi.

    🏊Jom Tempah Sekarang dan dapatkan harga istimewa Dari Syarikat Kami.
    InsyaAlloh amanah dan barokah.

    ☎Tempahan:

    Call / WhatsApp :

    +62878 24 600 700

    mytripbandoeng@gmail.com

    www.sewakeretamurahbandung.com

    Semoga maklumat Yang Saya berikan memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.
    Wassalam ... wr..wb

    ReplyDelete
  46. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  47. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini…
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).
    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000
    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000
    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000
    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000
    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000
    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000
    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.
    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung
    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung… (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih…

    ReplyDelete
  48. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com dan www.dhanitourbandung.com

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Untuk apa cari harga yang lebih murah jika service nya kurang berbaloi dan tidak memuaskan ^_^
    Wassalam dan Terima Kasih.. ^_^

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  49. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  50. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com dan www.dhanitourbandung.com

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Untuk apa cari harga yang lebih murah jika service nya kurang berbaloi dan tidak memuaskan ^_^
    Wassalam dan Terima Kasih.. ^_^

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  51. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari
    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Whatsapp : +6281214741600
    Whatsapp : +6281220477335
    FB Syarikat : Irdi wati
    Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
    Email : irditourbandung@gmail.com
    Website : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

    Dijamin Irdi Tour Bandung bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  52. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  53. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com dan www.dhanitourbandung.com

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Untuk apa cari harga yang lebih murah jika service nya kurang berbaloi dan tidak memuaskan ^_^
    Wassalam dan Terima Kasih.. ^_^

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  54. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  55. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com dan www.dhanitourbandung.com

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Untuk apa cari harga yang lebih murah jika service nya kurang berbaloi dan tidak memuaskan ^_^
    Wassalam dan Terima Kasih.. ^_^

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  56. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin).

    Harga sewa Kereta :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  57. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com dan www.dhanitourbandung.com

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Untuk apa cari harga yang lebih murah jika service nya kurang berbaloi dan tidak memuaskan ^_^
    Wassalam dan Terima Kasih.. ^_^

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  58. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari
    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Whatsapp : +6281214741600
    Whatsapp : +6281220477335
    FB Syarikat : Irdi wati
    Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
    Email : irditourbandung@gmail.com
    Website : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

    Dijamin Irdi Tour Bandung bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  59. Jom cuti2 Bandung,
    284 RM/ kepala
    4 Hari 3 Malam
    Murah tapi tak murahan..
    harga budget service 5 star...
    Nak pegi mana mana oun boleh, no rule, asal customer senang πŸ˜‰

    sudah masuk sekali
    ✅ Hotel 3 star berhampiran cihampelas shoping mall
    ✅ Bilik deluxe, satu bilik untuk 2 orang
    ✅ Tea maker dalam bilik
    ✅ Makan pagi
    ✅ Airport transfer
    ✅ Transport untuk tour 4 hari
    ✅ Supir yang ramah dan berpatutan
    ✅ Minyak
    ✅ Tol
    ✅ Parking
    ✅ No tipu tipu
    ✅ Kereta with good aircon

    Minat segera whatsapp admin yaa..
    10 orang pertama dapat percuma :
    ✅ bags Louis vuiton
    ✅ free indonesian sim card 1 pack
    ✅ Free layer cake

    whatsapp admin jangan lupa
    +6285318490001
    email : primeratrans@gmail.com
    facebook : Primera Trans Bandung

    ReplyDelete
  60. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [7-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [8-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Armada kami siap hantar tuan/puan untuk menikmati cantik nya kota bandung,dengan harga jimat, sila hubungi whatsapp kami
    WhatsApp :+6282214268400
    WhatsApp :+6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Email : Sapsudin.besttour@gmail.com
    Website : :http://sewakeretamurahmelancong.blogspot.co.id

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  61. Assalamualaikum Wr,Wb,. Tuan / Puan

    jomm pegi bercuti kat Bandung dengan perkhidmatan Transport Bandung kami. BANDUNG AMANAH TOUR AND TRANSPORT menyediakan Pakej Bercuti dan Khidmat Transport Tour kat Bandung/Jakarta/Garut atau bandar lain dalam kat Indonesia. Pemandu berpengalaman, berterampilan kemas, jujur, peramah & sopan

    Anda boleh melawat beberapa tempat menarik kat Bandung dengan guna perkhidmatan yang kami sediakan, kereta yang dikhaskan untuk di sewa di Bandung, dan anda boleh memilih kereta yang sesuai untuk anda gunakan di Bandung,

    Ready Type Transport :

    Type Car 6 seater ( max 6 passenger )
    - Toyota Avanza
    - Suzuki APV
    - Daihatsu Luxio
    - Daihatsu Xenia
    - Suzuki Ertiga

    Type Car 7 seat or medium
    - Toyota Innova
    - Kia Pregio

    Van 14 seater ( max 12 - 14 passenger )
    - Isuzu ELF Short

    Van 19 seater ( max 15 - 19 passenger )
    - Van Isuzu ELF Long

    TERSEDIA JUGA KENDARAAN MINI BUS 25 SEAT, MEDIUM BUS 35 SEAT DAN BIG BUS 45 SEAT

    * semua dalam pakej termasuk pemandu, petrol, tol, makan pemandu.
    * per day boleh guna dari pukul 08Am - 10PM

    TERSEDIA JUGA PAKEJ JIMAT TRANSPORT & HOTEL 3D2N, 4D3N, 5D4N, ETC
    Untuk pakej 4D3N transport & hotel promo murah hanya sebesar RM 300/ orang untuk 6 orang dalam 1 group

    CONTOH OPTIONAL PROGRAM :
    DAY 1
    *Tiba kat Bandung
    *Pasar Baru trade center
    *Lunch & Check in Hotel
    *Toko Tiga ( Branded ori Jeans )
    *D'fashion factory outlet kain potong
    *Membeli-belah di Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The Secret )
    *Dinner dan kembali ke Hotel

    DAY 2
    *Gunung Tangkuban Parahu
    *Farmhouse Lembang
    *Floating Market
    *Kebun Strawberry and tea park (optional)
    *Membeli-belah di di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
    *Membeli-belah di Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip,level, etc)

    DAY 3
    *kawah putih crater/trans studio indor themes park
    *Tasik Situ Patenggang (optional)
    *rumah kain sulam kat taman kopo
    *cibaduyut-shoes and jacket leather original
    *factory outlet area riau street macam the secret, heritage,oases, etc

    DAY 4
    *check out hotel
    *Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
    *paris van java shopping mall
    *Airport transfer

    FREE AND EASY TOUR, DAPAT DIUBAH MENURUT KEADAAN SEMASA

    Hotel guna 3 star hotel selesa dan cantik, letak tengah town Bandung dekat dengan pasar baru dan airport

    Tersedia juga option hotel lain dari mulai 2 star hotel hingga 4 star hotel

    HOTEL FACILITIES :
    - free wifi
    - hot & cold water
    - breakfast buffet
    - LCD TV 24 inch
    - TV cable

    TERM & CONDITION PAKEJ JIMAT :
    - included transportation for 4day 3nights (type car 6 seater)
    - included 3 room deluxe - king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast
    - not included entrance fee
    - not included lunch and dinner
    - not included ticket flight and airport tax

    Service insya allah memuaskan
    YOUR COMFORT IS OUR PRIORITY


    Beberapa rombongan tourist yang menjadi customers kami :
    - Rombongan kelab Proton Malaysia sebanyak 40 pax
    - Rombongan kelab UMW Malaysia
    - Rombongan TNB Pelitawanis Johor, Malaysia
    - Rombongan study Tour UITM Malaysia
    - Shopping tour
    - Family tour, etc

    Sila Check beberapa TESTIMONI kami dalam halaman FACEBOOK PAGE kami

    UNTUK TEMPAHAN DAN SEBARANG PERTANYAAN, SILA CONTACT :
    - Email: touramanahbandung@yahoo.com
    - phone : +62 856 2388 749
    - whatsapp : +62 838 2178 9103
    - Fb page.: Bandung Amanah Tour & Transport
    - Blog : http://bandung-indah.blogspot.com
    - instagram: JOM GI BANDUNG MURAH JERR


    ReplyDelete
  62. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari
    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Whatsapp : +6281214741600
    Whatsapp : +6281220477335
    FB Syarikat : Irdi wati
    Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
    Email : irditourbandung@gmail.com
    Website : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

    Dijamin Irdi Tour Bandung bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  63. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang REIHAN BANDUNG TRANSPORT selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Reihan Bandung transport hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Reihan, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Reihan Bandung Transport menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta.

    JOM JOM ke Bandung bersama Reihan, dijamin Muraaaah dan puas ^_^

    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Reihan… ;-)

    Dijamin Reihan bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..



    Harga Sewa Kereta ;



    Rate Kereta per Day :

    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)

    Rate: IDR 380.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)

    Rate: IDR 520.000 or RM 157



    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)

    Rate: IDR 620.000 or RM 182



    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)

    Rate: IDR 840.000 or RM 242



    # Toyota Hiace commuter (12 seat)

    Rate: IDR 850.000 or RM 245



    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)

    *Include : Kereta,sopir,minyak,parking & Tol



    Contact Person :

    Mobile Phone : +6285723129752/+6281323761223

    WhatsApp : +6281323761223

    Email : mohdreihan98@gmail.com



    Reihan Bandung Transpor tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..

    Wassalam..wr.wb..

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap REIHAN BANDUNG TRANSPORT (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)



    Regard



    (REIHAN BANDUNG TRANSPORT)

    ReplyDelete
  64. Assalammualaikum & Salam sejahtera :
    Pakej Bandung
    Pakej tour islamic Bandung
    Pakej Jakarta Bogor Bandung

    Kenali saya agoez koliciz driver cum tour uide at BogalakonTour Bandung,
    sekiranya anda betul-betul mencari pakej ke Bandung ( Pakej Bandung or Pakej Jakarta Bandung )
    Jom !!! kami penuhi impian percutian anda ikut shj bajet anda harga berpatutan.
    kami mempunyai kepakaran khusus membawa pelancong ke Bandung.

    Kami menyediakan :
    >Pakej transport + hotel + makan + tiket lawatan
    >Pakej transport + hotel + makan
    >Pakej transport + hotel
    > pakej transport

    Segala selok belok percutian anda ke Bandung akan kami lihat untuk sesuaikan dengan bajet dan kehendak anda biar ianya menjadi percutian terindah anda.

    one of the pakej :
    PAKEJ Bandung 4Day3Night
    ( Hotel & Transport )
    >Hotel 2 star
    jika 2 orang RM 395/pax
    jika 3 orang RM 325/pax
    jika 4 orang RM 275/pax
    jika 5 orang RM 250/pax
    minimun 6 orang RM 225/pax, or

    >HOTEL 3 star
    Rm 450/orang jika 2 orang
    Rm 390/orang jika 3 orang
    Rm 340/orang jika 4 orang
    Rm 300/orang jika 5 orang
    Rm 275/orang jika minimum 6 orang

    PAKEJ TERMASUK :

    🏑 Penginapan 3 Malam bertaraf 2** or 3***
    🍽 Breakfast ala buffe
    🚐 Pick up & drop airport
    πŸ™ Tour all in Bandung
    πŸ‘¨ Driver cum tour guide
    🚐 Air-conditioned transport
    .
    TAK TERMASUK :

    ✖️ lunch & Dining
    ✖️ Entrance ticket person & car

    ITINERARY
    .
    DAY 1
    Pick up service & Bandung city tour
    – Pick up at airport
    Bandung North City Tour
    - Visit Tangkuban Perahu
    - Visit Kopi Luwak Plantation
    - Floating market
    - Farm House (Rumah Hobbit)
    - Dusun Bambu
    - Shopping at Rumah Mode
    - cihampelas street
    - chek in hotel

    DAY 2
    Bandung South City Tour
    - Visit Kawah Putih
    - Visit Glamping ( lake patenggang )
    - Visit Strawberry farm
    - Cibaduyut street (area kulit)
    - Trans Studio
    - Masjid Agung bandung/jl Asia Afrika

    DAY 3
    Shoping Day
    - Pasar Baru ( membeli belah )
    - rumah kain & telekung
    - toko tiga ( original seluar jeans)
    - Shopping in Factory Outlet Riau
    Area (Heritage, The Summit, The Secret, Oasis,Terminal Tas,
    Stamp)
    - Shopping at factory outlet Dago
    area

    DAY 4
    Bandung city & drop airport
    - Check out hotel
    - Shopping typical Bandung
    snacks and souvenirs at Kartika
    Sari (Baked Brownies and
    Banana Cheese Bollen)
    - Drop to airport

    Jom hubungi/whatapps : +6281222300871
    +6287888800871

    aguskolicis@gmail.com
    www.bogalakontour.com

    ReplyDelete
  65. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [7-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [8-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Armada kami siap hantar tuan/puan untuk menikmati cantik nya kota bandung,dengan harga jimat, sila hubungi whatsapp kami
    WhatsApp :+6282214268400
    WhatsApp :+6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Email : Sapsudin.besttour@gmail.com
    Website : :http://sewakeretamurahmelancong.blogspot.co.id

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  66. Salam
    Jom Liburan Pi Bandung
    .
    Itenerary 3day 2 night
    Day1
    *Bandung Airport
    *Pasar Baru trade center
    *Toko Tiga (Branded Jeans)
    *depasion factory outlet kain potong
    *Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit, For Men, The Stamp, Terminal Tas, dan The Secret )
    *rumah kain sulam and telekung
    * cibaduyut-shoes and jacket leather original
    .
    Day2
    *Gunung Tangkuban Parahu
    *floating market / farmhouse /dusun bambu / grafika cikole / the lodge of maribaya
    *Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
    *Rumah parfume
    *factory outlet area riau street ,the secret, heritage, oases, etc
    .
    Day3
    *check out hotel
    *Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
    *Airport transfer
    .
    Pakej Super BAJET BANDUNG 3D2N (included bilik hotel free wifi, buffet breakfast, and pengangkutan)
    .
    Hotel 3*
    (Green Batara / Dbest Hotel / Meize / Zodiak / Raffleshom / Victoria / Citra Dream / Ruby Syariah / Kembang / Fabu / Andelir)
    RM325 per person if 2 person
    RM225 per person if 4 person
    RM195 per person if 6 person
    RM190 per person if 10 person
    .
    Hotel 2*
    (Dbest Express / Montameri / Serena / Guntur)
    RM290 per person if 2 person
    RM195 per person if 4 person
    RM175 per person if 6 person
    RM170 per person if 10 person
    .
    Hotel 1*
    (Asoka Hotel / New Moonlight / Minehome / Sentra inn / Hyperinn)
    RM280 per person if 2 person
    RM185 per person if 4 person
    RM165 per person if 6 person
    RM160 per person if 10 person
    .
    *rate included
    ~pengangkutan / transportation type kereta is toyota avanza or Luxio included = petrol, parking, pemandu,kereta dan high way tiket.
    ~1 room hotel for 2 person
    ~breakfast, free wifi, mineral water and lift availble at hotel
    .
    *rate is not included
    ~lunch and dinner
    ~entrance fee per kereta and entrance fee per person at tempat lawatan
    .
    .
    MAS FATURRAHMAN
    WHATSAPP FOR EASY BOOKING
    .
    +62 8956 0220 4291
    .
    +62 8956 0220 4291
    .
    email
    omegajayatour@gmail.com
    .
    Facebook
    Faturrahman Jaya

    ReplyDelete
  67. Greeting traveler

    Jom cuti2 Bandung,
    284 RM/ kepala
    4 Hari 3 Malam
    Murah tapi tak murahan..
    harga budget service 5 star...
    Nak pegi mana mana oun boleh, no rule, asal customer senang πŸ˜‰

    sudah masuk sekali
    ✅ Hotel 3 star berhampiran cihampelas shoping mall
    ✅ Bilik deluxe, satu bilik untuk 2 orang
    ✅ Tea maker dalam bilik
    ✅ Makan pagi
    ✅ Airport transfer
    ✅ Transport untuk tour 4 hari
    ✅ Supir yang ramah dan berpatutan
    ✅ Minyak
    ✅ Tol
    ✅ Parking
    ✅ Kereta with good aircon

    Minat segera whatsapp admin yaa..
    10 orang pertama dapat percuma :
    ✅ bags Louis vuiton
    ✅ free indonesian sim card 1 pack


    whatsapp admin jangan lupa
    +6285318490001
    email : primeratrans@gmail.com
    facebook : Primera Trans Bandung

    ReplyDelete
  68. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari
    Harga sewa Kereta per Day :

    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Kia Pergio [9-10 Seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Whatsapp : +6281214741600
    Whatsapp : +6281220477335
    FB Syarikat : Irdi wati
    Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
    Email : irditourbandung@gmail.com
    Website : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

    Dijamin Irdi Tour Bandung bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
    Waalaikumussalam

    ReplyDelete
  69. Salam Tuan Puan...
    Minta maaf nak tompang promote ckt.
    Jom ukir kenangan terindah dan cerita hebat bersama kami :
    Memory Bandoeng Tour
    The Best Tour Travel in Bandung.
    specialist tour for you...!!!

    Driver friendly,ramah dan tentunya dengan didikan service terbaik,siap melayan dan hantar Tuan Puan nak pegi mana2 tempat diBandung.
    Kenyamanan,keamanan dan keselamatan tentunya kami utamakan.
    Kereta kamipon bersih2 dan selesa.

    Best price...!!!
    Best driver...!!!
    Best choice...!!!
    Best SERVICE...!!!
    Tour Bandung pakej transport + hotel + bfast:
    * 3H2M - RM 165/pax
    * 4H3M - RM 225/pax
    * 5H4M - RM 325/pax
    * 6H5M - RM 395/pax
    (Min 4pax).
    kami juga menyediakan sewa kereta perhari dengan harga yang teramat sangat berpatutan.
    * toyota AVANZA,suzuki APV (max 7seatter)
    RM 115 /hari
    * isuzu Elf short (max 11seatter)
    RM 195 /hari
    * isuzu Elf long (max 18seatter)
    RM 265 /hari

    Harga masih boleh runding.runding harga semurahnya,serendahnya,sejimatnya.insya Allah berbaloi dan puas hati guna khidmat syarikat Memory Bandoeng Tour.
    " HARGA BOLEH JADI HARGA KASIH SAYANG,SAYANG KETAT2...!!! "

    Utk lebih detail sila PM,Call/WhatsApp laju2 ditalian:
    +6285324228854
    +6285324228854
    +6281224420758

    √ Fb syarikat :
    Memory Bandoeng
    √ fb personal :
    Cepokta Bisaajja
    √ email :
    memorybandoeng@gmail.com
    √ Website :
    www.jomcutibandung.com

    Kami sentiasa menunggu dan mengalu2kan kedatangan Tuan Puan diBandung.

    LOMBOK, BALI & JOGJA BOLEH JGK KAMI URUSKAN.
    Salam dan tmakasih....

    ReplyDelete
  70. Salam Tuan Puan...
    Minta maaf nak tompang promote ckt.
    Jom ukir kenangan terindah dan cerita hebat bersama kami :
    Memory Bandoeng Tour
    The Best Tour Travel in Bandung.
    specialist tour for you...!!!

    Driver friendly,ramah dan tentunya dengan didikan service terbaik,siap melayan dan hantar Tuan Puan nak pegi mana2 tempat diBandung.
    Kenyamanan,keamanan dan keselamatan tentunya kami utamakan.
    Kereta kamipon bersih2 dan selesa.

    Best price...!!!
    Best driver...!!!
    Best choice...!!!
    Best SERVICE...!!!
    Tour Bandung pakej transport + hotel + bfast:
    * 3H2M - RM 165/pax
    * 4H3M - RM 225/pax
    * 5H4M - RM 325/pax
    * 6H5M - RM 395/pax
    (Min 4pax).
    kami juga menyediakan sewa kereta perhari dengan harga yang teramat sangat berpatutan.
    * toyota AVANZA,suzuki APV (max 7seatter)
    RM 115 /hari
    * isuzu Elf short (max 11seatter)
    RM 195 /hari
    * isuzu Elf long (max 18seatter)
    RM 265 /hari

    Harga masih boleh runding.runding harga semurahnya,serendahnya,sejimatnya.insya Allah berbaloi dan puas hati guna khidmat syarikat Memory Bandoeng Tour.
    " HARGA BOLEH JADI HARGA KASIH SAYANG,SAYANG KETAT2...!!! "

    Utk lebih detail sila PM,Call/WhatsApp laju2 ditalian:
    +6285324228854
    +6285324228854
    +6281224420758

    √ Fb syarikat :
    Memory Bandoeng
    √ fb personal :
    Cepokta Bisaajja
    √ email :
    memorybandoeng@gmail.com
    √ Website :
    www.jomcutibandung.com

    Kami sentiasa menunggu dan mengalu2kan kedatangan Tuan Puan diBandung.

    LOMBOK, BALI & JOGJA BOLEH JGK KAMI URUSKAN.
    Salam dan tmakasih....

    ReplyDelete
  71. Bismillah..
    Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Perkenalkan kami team Best Tour Bandung, Kami ada menyediakan perkhidmatan
    Supir / harga pakej bercuti ke bandung.
    Pakej bercuti
    Pakej 1 = Supir,Hotel,Makanan dan tiket lawatan [Per pax]
    pakej 2 = Supir,Hotel dan makanan [per pax]
    pakej 3 = supir dan hotel [per pax]
    paket 4 = Khidmat supir sahaja [per day]

    Harga sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
    Rate: IDR 350.000

    # Toyota Innova [8-9 seat]
    Rate: IDR 450.000

    # Kia Pergio [9-10 seat]
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000

    *Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
    *Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Armada kami siap hantar tuan/puan untuk menikmati cantik nya kota bandung,dengan harga jimat, sila hubungi whatsapp kami
    WhatsApp :+6282214268400
    WhatsApp :+6287825410700
    FB Syarikat : Punaza Besttour
    Fanspage : Best City Tour & Travel Bandung
    Email : Sapsudin.besttour@gmail.com
    Website : http://besttourbandung.com
    Blog : http://sewakeretamurahmelancong.blogspot.co.id

    NB : Walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung.
    Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
    Semoga informasi yang saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  72. Pakej Perkhidmatan 4d3n Bandar Bandung (Hotel, & Pengangkutan)...Murah sampe pengsan...

    Butiran Perjalanan
    (Boleh Tukar,Tambah/Kurang)

    Hari 1
    > Airport bandung
    > Pasar Baru Membeli belah
    > Studio Trans
    > TokoTiga (Branded Jeans)
    > Factory outlet
    > Makan malam

    Hari 2
    > Gunung Tangkuban Perahu
    > Grafika Cikole
    > Petik Strawberry
    >Luwak caffe
    > Naik kuda deranch
    > Floating market
    > Farhm House
    > Dusun Bambu{Cadangan}
    > Rumah mode
    > Cihampelas Jeans Pusat
    > Makan malam

    Hari 3
    > Kawah putih
    > Glamping
    > Cibaduyut
    > Afrika Asia
    > Kartika sari
    > Makan malam

    Hari 4
    > Keluar Hotel bandung
    > Airport Bandung

    Pilihan Pakej :

    * Jumlah harga Seorang Adalah:

    Rm 380/orang jika 2 orang
    Rm 305/orang jika 3 orang
    Rm 265/orang jika 4 orang
    Rm 230/orang jika 5 orang
    Rm 220/orang jika 6 orang

    ☑1 Bilik muat 2 orang tidak di join sehingga Selesa Sangat, semasa 4hari 3malam.
    ☑Termasuk sarapan pagi.

    ✖ Tidak termasuk makan tengah hari dan makan malam

    ✖Tidak termasuk kos tiket lawatan per kereta atau perorang di Tempat lawatan dengan itinerary.

    -1 Bilik muat 2 orang tidak di join sehingga Selesa Sangat, semasa 4hari 3malam

    -Termasuk sarapan pagi ala bufet.

    > Tidak termasuk makan tengah hari dan makan malam

    > Tidak termasuk kos tiket lawatan per kereta atau perorang di Tempat lawatan dengan itinerary.

    Tempahan:

    WhatsApp +6281220375375

    Sila Tuan/Puan memutuskan Tempat lawatan boleh Ikut tentatif Program yang Sudah di sediakan ATAU Ikut rancangan Sendiri.

    Semoga maklumat yang saya berikan memudahkan urusan anda bercuti ke Bandung.
    Terima kasih.
    Wassalam...wr...wb

    ReplyDelete
  73. Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (aamiin).. Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta/Jogja. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta/Jogja dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    WhatsApp : +6282282222896
    WhatsApp : +6282214441280
    WhatsApp : +6282280000071
    Call : +6282280000071
    Call : +6282282222896
    Call : +6282214441280
    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
    Website : www.Dhanitourindonesia.com Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Allah kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Kami pun menyediakan paket Transport dan Hotel.
    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung/Jakarta/Jogja.
    Kami menyediakan pakej Transport dan Hotel, Pakej Full Board.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik Dhani Tour Bandung Transport… (Insya Allah) Jom mari melancong diBandung/Jakarta/Jogja Murah sahaja..
    Terimakasih

    ReplyDelete
  74. Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (aamiin).. Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta/Jogja. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta/Jogja dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    WhatsApp : +6282282222896
    WhatsApp : +6282214441280
    WhatsApp : +6282280000071
    Call : +6282280000071
    Call : +6282282222896
    Call : +6282214441280
    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
    Website : www.Dhanitourindonesia.com Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Allah kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Kami pun menyediakan paket Transport dan Hotel.
    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung/Jakarta/Jogja.
    Kami menyediakan pakej Transport dan Hotel, Pakej Full Board.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik Dhani Tour Bandung Transport… (Insya Allah) Jom mari melancong diBandung/Jakarta/Jogja Murah sahaja..
    Terimakasih

    ReplyDelete
  75. Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
    Jom gi bandung!! Kami Irdi Tour, Punya pakej terbaru untuk menemani perjalanan Tuan/Puan Di Bandung, Jakarta, Jogyakarta.
    Di Bandung mulai dari harga Transfort Rp 300.000 Tuan/ Puan Bisa menghabiskan masa seharian di Bandung.
    Harga sudah include :
    * Minyak
    * Driver/ Guide ( Setia menemani tuan/ puan )
    * Parking
    * Private Transfort
    * Tol

    Exclude
    * Entrance Fee ke tempat- tempat pelancongan untuk persons dan kereta.

    List Harga sewa Transfort/ kereta perday nya.

    * Suzuki Apv Rp 300.000/ Rm 94
    * Toyota Avanza Rp 300.000/ Rm 94
    * Toyota Inova Rp 400.000/ Rm 125
    * Nissan Evalia Rp 350.000/ Rm 110
    * Van Elf Short Rp 600.000/ Rm 187
    * van Elf Long Rp 800.000/ Rm 250
    * Pregio Rp 500.000/ Rm 157

    * Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.

    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
    Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
    FB Syarikat : Irdi wati
    Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
    Email : irditourbandung@gmail.com
    Blog : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

    Yuk segera boking dijamin Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi,
    dan layanan yang di berikan sangat baik dan jujur sehingga Tuan/ Puan bisa menikmati cantiknya kota Bandung.

    ReplyDelete
  76. Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (aamiin).. Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta/Jogja. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta/Jogja dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    WhatsApp : +6282282222896
    WhatsApp : +6282214441280
    WhatsApp : +6282280000071
    Call : +6282280000071
    Call : +6282282222896
    Call : +6282214441280
    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
    Website : www.Dhanitourindonesia.com Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Allah kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Kami pun menyediakan paket Transport dan Hotel.
    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung/Jakarta/Jogja.
    Kami menyediakan pakej Transport dan Hotel, Pakej Full Board.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik Dhani Tour Bandung Transport… (Insya Allah) Jom mari melancong diBandung/Jakarta/Jogja Murah sahaja..
    Terimakasih

    ReplyDelete
  77. Salam sejahtera Tuan/Puan, semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (aamiin).. Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta/Jogja. Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta/Jogja dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    WhatsApp : +6282282222896
    WhatsApp : +6282214441280
    WhatsApp : +6282280000071
    Call : +6282280000071
    Call : +6282282222896
    Call : +6282214441280
    Email : dhanibandung@yahoo.com
    Blog : melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
    Website : www.Dhanitourindonesia.com Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Allah kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Kami pun menyediakan paket Transport dan Hotel.
    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung/Jakarta/Jogja.
    Kami menyediakan pakej Transport dan Hotel, Pakej Full Board.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik Dhani Tour Bandung Transport… (Insya Allah) Jom mari melancong diBandung/Jakarta/Jogja Murah sahaja..
    HARGA PROMOSI

    ReplyDelete
  78. Assalamualaikum wr.wb

    Salam abang/akak Tuan puan, Jom gi Bandung kami Irdi Tour Bandung dengan harga percutian kat bandung yang sangat jimat.

    Pakej bercuti
    Pakej 1 transfort and hotel = Rm 170 ( 6 Person ) 3D 2N [per pax]
    pakej 2 pakej ground= Rm 240 ( 12 Person ) 3D 2N [per pax]

    *Include : Minyak, Parking free, Tol, Driver and kereta
    *Exclude : Entrance free ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.
    Apa yg menarik dari kami?, time nak balik baru bayar. Jadi tak perlu risau kena tipu. 😊

    Itinerary


    #Day1
    Ambil airport oleh driver/guide tour dan terus menuju tempat lawatan
    -farm house lembang
    -floting market lembang

    -lunch
    -maribaya lodge lembang
    -kopi luwak
    -rumah mode
    -cihampelas walk
    -bandung texstil
    -dinner
    -back to hotel

    #Day 2
    -breakfeast to hotel
    -kawah putih ciwidey
    -glamping ciwidey
    -lunch
    -ladang teh
    -ladang strawbery
    -cibaduyut
    -ambil gambar kawasan asia afrika
    -factory outlet
    - toko 3
    -dinner
    -back to hotel

    #Day 3
    -breakfeast to hotel
    -pasar baru
    - oleh2 to bandung
    -kartika sari
    -kerepek area lewipanjang
    -Amanda
    -makuta cake
    Drop to airport husen sastra negara bandung

    Note:kami sarankan tuan puan tiba pagi dan balik petang

    Harga sewa Kereta per Day :
    # Suzuki APV/ Toyota Avanza
    Rate: IDR 325.000

    # Toyota Inova/ Nissan Evalia/ Daihatsu Luxio
    Rate: IDR 350.000

    # Kia Pergio
    Rate: IDR 500.000

    # Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
    Rate: IDR 600.000

    # Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
    Rate: IDR 800.000

    # Toyota Hiace Commuter [15 seat]
    Rate: IDR 850.000



    Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.

    Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.

    Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :



    Whatsapp : +6281214741600

    Whatsapp : +6281220477335

    FB Syarikat : Irdi wati

    Fanspage : Irdi Tour Bandung

    Email : irditourbandung@gmail.com

    Blog : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com



    Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini dengan harga jimat, Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung Facebook Irdi Tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

    Wasalamualaikum wr.w

    ReplyDelete
  79. Jom cuti2 Bandung,
    284 RM/ kepala
    4 Hari 3 Malam
    Murah tapi tak murahan..
    harga budget service 5 star...
    Nak pegi mana mana oun boleh, no rule, asal customer senang πŸ˜‰

    sudah masuk sekali
    ✅ Hotel 3 star berhampiran cihampelas shoping mall
    ✅ Bilik deluxe, satu bilik untuk 2 orang
    ✅ Tea maker dalam bilik
    ✅ Makan pagi
    ✅ Airport transfer
    ✅ Transport untuk tour 4 hari
    ✅ Supir yang ramah dan berpatutan
    ✅ Minyak
    ✅ Tol
    ✅ Parking
    ✅ No tipu tipu
    ✅ Kereta with good aircon

    Minat segera whatsapp admin yaa..
    10 orang pertama dapat percuma :
    ✅ bags Louis vuiton
    ✅ free indonesian sim card 1 pack
    ✅ Free layer cake

    whatsapp admin jangan lupa
    +6285318490001
    email : primeratrans@gmail.com
    facebook : Primera Trans Bandung

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts