expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, May 27, 2015

Bandung Trip #8 : Melawat MONAS & makan Nasi Padang terakhir..


Salam. Perghh sampai Part 8 dah! Huhu dah sampai last part pun. Hehe.. Yang belum baca part sebelum ni boleh baca Part 7 dulu ya! Jadi before fly balik KL, kami dibawa singgah ke Monumen Nasional Indonesia atau lebih dikenali sebagai MONAS. Ni kira kali kedua saya jejak kaki ke sini. Tempat ni merupakan mercu tanda negara Indonesia seperti mana tugu negara di Malaysia. Kira tempat untuk menghargai para pejuang Indonesia mempertahankan negara dorang. Lets zoom!


Perjalanan diteruskan dari Bandung Ke Jakarta.
Singgah sebentar di R&R... 

Antara tugu yang dipamerkan di sini.

If nak masuk dalam Monas ni pun boleh tapi sebab masa suntuk maka kami hanya berjalan di sekitarnya sahaja.


Eh eh eh... Nasib bek tak tumbang Monas tu! Huhu..

Amboi adik saya ni bukan main posing!


Posing dengan banner travel agent kami di sana. Servis dorang memang superb!

Dah puas berjalan... Ok lets go for lunch! Special hari terakhir maka kami request nak makan masakan Padang. Kalau dah darah minang tu, minang juga kan! Huhu. Kali kami ke restoran Masakan Padang Sederhana. Nampak sederhana tapi tempatnya agak best juga.



My cinta hati saya, ibu dan ayah...


Sian adik saya hari terakhir dia demam selesema. Demam terkejut agaknya. Huhu..


Haaa seperti biasa macam-macam lauk akan dihidangkan. Pilih yang mana nak makan sahaja ok. 

Restoran ni betul-betul berhadapan shopping mall terbesar di Jakarta iaitu Manga Dua.

Tuu dia Manga Dua..

Masing-masing dah keletihan maka kami tak singgah ke Manga Dua. Nanti leka shopping terlepas flight pula. hehe.

Sibuk betul bandaraya Jakarta ni. Semakin membangun.

Dah bertahun-tahun saya tak datang sini, banyak juga perubahan di sekitar bandar Jakarta ni dapat dilihat. Bangunan tinggi-tinggi sudah banyak dibina. Hope Indonesia terus maju.

Ok tiba masa pulang ke tanahair...

Ready to check-in.

Menanti flight tiba..

Sambil menunggu flight, singgah minum dulu. Kebetulan saya beli manisan dari Amanda ni boleh terus makan!




Makanan kami dalam flight. Nasi beriani ayam merah, sedap!

KLM flight superb! Selamat kembali ke Malaysia.... Walau hujan emas di negeri orang, tetap baik di negeri sendiri. Bye bye Indonesia...!

InsyaAllah ada rezeki dan jodoh pasti ke sini lagi. Syukur impian saya untuk bawa my family bercuti ke luar negara tercapai. Walaupun sekadar negara seberang tapi dengan rezeki yang ada dapat juga impian saya direalisasikan. If anda ada impian, kejarlah ia. Usaha, doa dan tawakal pasti capai 1 hari nanti. Jangan tangguhkan usaha nak capai impian anda sebab ibu ayah kita sampai bila nak menanti lagi. I love my family so much! TQ Allah...^_^


Misya : Ibu ayah tiada galang gantinya.















18 comments :

Diana Din said... Reply To This Comment

wah bestnya jalan2

Mad Parihh said... Reply To This Comment

wahhh bleh bersandar lagi kat tugu menara tu . hahaa . teringat pulak kenangan sini . pernah pergi dulu bandung

Maria Firdz said... Reply To This Comment

Alhamdulillah...

ordinary wawa said... Reply To This Comment

Bestnya dapat melancong kat Bandung. Jeles pulak saya T-T

7Lines Holiday said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,,
Salam sejahtera buat semua pengunjung blog ini. Kami dari 7lines Holiday bukittinggi seperti siap membantu perjalanan tuan / puan yang hendak melawat ke padang/bukittinggi tanah minangkabau,,,,medan,, & bandung.. kami menyediakan Sewa kereta, Voucher Hotel, dan Pakej Tour, jika tuan / puan membutuhkan informasi silahkan hubungi kami
Contact Person : Firmansyah
Email : firman_7linesholiday@yahoo.com
Ofice : +62 752 32371
Mobile / whats app +62 823 90 797 959
Insyaallah tuan / puan akan senang dengan layanan kami

Bimo Mekarwangi Tour said... Reply To This Comment

PAKEJ MURAH / JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Salam kenal dari kami, Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport.
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insha Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

Rate per Kereta per Day :

# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa 14 jam/hari (8am to 10pm)
*Include : fuel, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
Email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook Page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

Bimo Mekarwangi Tour said... Reply To This Comment

PAKEJ MURAH / JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Salam kenal dari kami, Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport.
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insha Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

Rate per Kereta per Day :

# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa 14 jam/hari (8am to 10pm)
*Include : fuel, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
Email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook Page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

Dhani Bandung said... Reply To This Comment

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Kyran Trans said... Reply To This Comment

Mohon Maap ikut Share di Blogger Tuan/Puan

JOM CUTI2 BANDAR BANDUNG-JAKARTA

KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )

call me CONTACT US

Demi memperlancar semua aktifitas kita di bidang ini dan demi menjaga silaturahmi dengan kami disini kami berikan Contact Person kepada semua pelanggan setia kami dan kepada semua pengunjung online di website kami ini. Untuk keperluan dan pelayanan serta informasi lebih yang ingin anda dapatkan. Anda dapat menghubungi Contact Person resmi kami

Di bawah ini adalah contact person resmi kami.

KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )



Make your holiday become FUN, FRIENDLY, and EASY. Provide: Transport Service, Rent Car, City Tour Travel. So, just pick up your phone or send e-mail to contact us!
bobby kyran trans CONTACT US

SITUS RESMI KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
http://www.kyrantrans.com
http;//www.sewakeretamurah.com
OFFICE PHONE
022 – 92475958
HANDPHONE
+6281 312 767 300
+6281 573 307 300
BLACKBERRY PIN
73 DC 15 F1
WHATS UP
+6281 809 692 300
OFFICE KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
JL. NYENGSERET NO 81 ( BANDUNG WEST JAVA – INDONESIA )
TERIMA KASIH

primera trans said... Reply To This Comment

Jom...jom...
Cuti cuti Bandung with family
And get our amazing tour package for 4 Days 3 Night..
▪ 4 pax price about 940K/94sgd/284RM

▪ 5 Pax Price about 870K/87sgd/264 RM

▪ 6 Pax price about 820K/82Sgd/246 RM

▪7 Pax price about 785K/78.5Sgd/238 RM
πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

Note : Package included
▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
▪ New car with 7 seater, full Aircon
▪ Daily mineral water
▪ Breakfast daily from hotel
▪ Daily tour (as costumer request)
▪ Hotel 3 star with 2 person inside
▪ Airport pickup and drop
▪ Tax and service
Hotel choice 🏀🏣🏒
▪ Tebu hotel ( riau street )
▪ Fave braga (inside shoping mall)
▪ Kembang hotel (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall )
▪ Citra dream hotel (walking distance to pasar baru)
▪ Dbest hotel pasar baru (with pool)

More detail you can contact us
Primera Trans Bandung
Whatsapp : +6285 318 49 0001
Gmail : primeratrans@gmail.com
Path : Primera trans
Facebook : Primera Trans Bandung

Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

Ahmad Alifa said... Reply To This Comment

Salam satu Malaysia,

joom Cuti cuti Bandung tak payah risau mahal ouls.

Murahhhhhhhh...Murrrahhhhh sesangatttt sampayyyh penggsannn.... oullsss

promote pakej dari company alifa Bandung Syariah Tour.

******** 4 Days 3 Night ********

# 2 pax price = RM375 per person

# 3 pax price = RM295 per person

# 4 pax price = RM265 per person

# 5 Pax Price = RM245 per person

# 6 Pax price = RM230 per person

# 7 Pax price = RM220 per person


termasuk :

> transport full day, private tour included driver, fuel, tol, parking, driver meals

> New car with 7 seater, full Aircon

> Daily mineral water

> makan pagi buffe sampai tekak

> tour (as costumer request)

> Hotel 3 star with 2 person inside

> Airport Transfer

> Tax and service


Real 3 star Hotel choice option

# Dafam hotel or Tebu hotel ( near at riau street factory outlet)

# Fave braga (inside shoping mall at braga area)

# Pop hotel bandung (inside shopping mall *festival city link)

# Kembang hotel or fave hotel cihampelas (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall)

# Zodiak hotel or mutiara hotel (walking distance to pasar baru)

# ibis asia africa at tengah banda

# Dbest hotel pasar baru area (with pool)

TEMPAHAN:


Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

email
ahmadalifabandungtour@gmail.com

Ahmad Alifa said... Reply To This Comment

Salam oullllssss

pakej bronze (hotel,buffe breakfast and transport) at bandung.... murahhhhh sampai pengsannnnn

butiran perjalanan

Day 1
> airport bandung
>Pasar Baru membeli belah
>lunch at kampium bistro
>Toko Tiga (Branded Jeans)
>depasion factory outlet kain potong
>rumah kain dan telekung
>Factory Outlet At Jalan Riau and dago
>dinner at iga dan ayam bakar wong solo

Day 2
>Gunung Tangkuban Parahu
>floating market
>lunch at kopi luwak caffe
>wisata naik kuda deranch
>Strawberry and tea park
>Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre & factory outlet
>dinner at kedai makan balacan

day 3
>kawah putih crater or trans studio bandung (pilih salah satu jer)
>lunch at rumah makan padang simpang raya
>cibaduyut street area barangan kulit
>paris van java shopping mall
> Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda>
>dinner at ikan bakar pa chimet

Day4
>check out hotel bandung
>Airport transfer

term and condition

*total rate nye per person adalah
395rm per person if 2 person
330rm per person if 3 person
285rm per person if 4 person
250rm per person if 5 person
235rm per person if 6 person

*rate included transportation type kereta is toyota avanza or suzuki apv (petrol,parking,pemandu,kereta dan high way tiket)

*1 room dimuat 2 person tak dijoin so selesa sangat, semasa 4day 3night included buffet breakfast. hotel kat bandung adalah vio hotel cihampelas bandung

*rate is not included lunch and dinner

*rate is not included entrance fee per kereta and entrance fee per person at tempat lawatan dengan itenerary

*no hidends charge

Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

email : ahmadalifabandungtour@gmail.com

facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

LINE and Wechat and whatapps :

+62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

Terima kasih.
Wassalam.wrwb.

Ahmad Alifa Bandung Syariah Tour said... Reply To This Comment

Salam Satu Malaysia Tuan & Puan

Kami Alifa Bandung Syariah Tour,
Sebuah syarikat muslim patuh syariah yang menyediakan perkhidmatan supir / tour ground handling pakej bercuti ke Bandung , Bogor , Tasik , Garut & Jakarta.

InshaAlloh driver & tour guide dari company kami akan memberikan layanan terbaik, profesional, amanah, santun and mesra. Our service guaranteed if service tak ok tak payah payment at last day tuh.



Ada Beberapa Pakej bercuti, yaitu

Pakej Gold Executive = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)

Pakej Silver Busines = supir,hotel & makan (per pax)

Pakej Bronze economic = supir & hotel (per pax)

Pakej Transport jimat = khidmat supir sahaja (per day)


Rate sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 380.000 or RM 115 


# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat) 
Rate: IDR 550.000 or RM 160 


# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 105 


# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245 



* Include : free wifi at kereta, minyak, parking fee, tol, driver, toll, driver meal and kereta 

* Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan per persons & per kereta.

Sila Tuan dan Puan decide tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. untuk layanan kami janji akan berikan layanan yang tiptop, keramah-ramah & berbudi bahasa. 


InsyaAlloh sedikit rejeki dari keuntungan company kami, shadaqoh dan zakat akan disalurkan pada badan amil zakat tempatan karena company kami company syariah.

Joom Tempah sekarang juga dan dapatkan special rate dari company kami. InsyaAlloh barokah.

Tempahan pada company tak payah ada deposite, tuan - puan cukup send picture detail flight picture and picture tempahan hotel anda kat Bandung.


facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

LINE and Wechat and whatapps : 


+62 852 9446 6131

+62 852 9446 6131

+62 852 9446 6131


Semoga informasi yang saya berikan dapat  memudahkan urusan tuan-puan untuk bercuti ke bandung.

Terima kasih.
Wassalam.wrwb.

omegajaya tour said... Reply To This Comment

PROMOSI HEBAT HABIS2 SAN!!! 2016 PAKEJ HOTEL & TRANSPORT. Sudah bermulai!

JOM TEMPAH LAJU2
SESANGAT MURAAAAAAH
6 orang dikira 230rm/pax sahaja

included
hotel sebilik 2 person (hotel kat town,free wifi,area pasar baru,senang pi mana sahaja)
buffet breakfast
transport lawatan (petrol,toll,parking,pemandu)

excluded
lunch & dinner
tiket lawatan & flight

kenapa ANDA harus harus memBELI dengan saya???
✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


TEMPAHAN
MAS FATURRAHMAN
WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
+62 822 951 999 22
+62 822 951 999 22
+62 822 951 999 22

email & fb
omegajayatour@gmail.com

tanya shj pun xapa, survey2 dahulu..xsalah pun.. tk mau malu2 yer

omegajaya tour said... Reply To This Comment

PROMOSI HEBAT HABIS2 SAN!!! 2016 PAKEJ HOTEL & TRANSPORT. Sudah bermulai!

JOM TEMPAH LAJU2
SESANGAT MURAAAAAAH
6 orang dikira 230rm/pax sahaja

included
hotel sebilik 2 person (hotel kat town,free wifi,area pasar baru,senang pi mana sahaja)
buffet breakfast
transport lawatan (petrol,toll,parking,pemandu)

excluded
lunch & dinner
tiket lawatan & flight

kenapa ANDA harus harus memBELI dengan saya???
✔Berpengalaman luas di dalam bidang pelancongan Bandung
✔Perkhidmatan ; layanan yang PANTAS, MESRA, AMANAH, & JUJUR
✔BERUSAHA bersungguh-sungguh kepada anda SERVICES ORIENTED
✔Pelanggan mesti BERPUAS HATI & GEMBIRA
✔Pelanggan akan menjadi KAWAN kepada saya


TEMPAHAN
MAS FATURRAHMAN
WHATSAPP / CALL / TEXT / LINE
+62 822 951 999 22
+62 822 951 999 22
+62 822 951 999 22

email & fb
omegajayatour@gmail.com

tanya shj pun xapa, survey2 dahulu..xsalah pun.. tk mau malu2 yer

Amsyahril Syahril said... Reply To This Comment

JOM PI PADANG DAN BUKITTINGGI,

PENGKHIDMATAN PAKET TOUR DAN SEWA KENDERAAN UNTUK LAWATAN YANG BERBALOI DENGAN FAMILY KAT PADANG DAN BUKITTINGGI.

Assalamualaikum Tuan/Puan.


Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.

Kalau Tuan/Puan nak melawat ke PADANG dan BUKITTINGGI, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Kami menyediakan PAKET TOUR UNTUK PADANG DAN BUKITTINGGI, dan juga untuk PENGKHIDMATAN KENDERAAN SAHAJA dengan harga yang sangat berpatutan dengan driver yang mesra, educated, baik hati, sopan, suka menolong dan sudah lama berpengalaman dalam memberikan pengkhidmatan pada pelancong dari Malaysia.

Kami menyediakan PAKET TOUR UNTUK BANDA ACEH, MEDAN, JAKARTA dan BANDUNG, JOGJAKARTA, SURABAYA, BALI MUSLIM TOUR, dan LOMBOK.

Kami berusaha menjadikan lawatan Tuan/Puan sangat berbaloi dan bermakna dengan famili dan rakan-rakan di masa percutiannya bersama kami.

Our motto : We serve you with heart

Wassalam
Contact person :

1. Amsyahril
( Director )

Mobile : +62 852 6300 7445 ( WhatsApp )

2. Riko Adryansyah
( Tour & Transportation Manager )

Mobile : +62 813 6565 4104 ( WhatsApp )

E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.




IRDI TOUR BANDUNG said... Reply To This Comment

Bismillah..
Assalam / Salam sejahtera Tuan,puan,abang dan kakak.
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan abang dan kakak disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari
Harga sewa Kereta per Day :

# Suzuki APV/ Toyota Avanza/ Daihatsu Luxio/ Nissan Evalia [6-7 seat]
Rate: IDR 350.000

# Toyota Innova [8 seat]
Rate: IDR 500.000

# Kia Pergio [9-10 Seat]
Rate: IDR 500.000

# Coaster Isuzu Elf Short [11-12 seat]
Rate: IDR 600.000

# Coaster Isuzu Elf Long [19 seat]
Rate: IDR 800.000

# Toyota Hiace Commuter [15 seat]
Rate: IDR 850.000

*Include : Minyak, Parking fee, Tol, Driver, Drivel meal and kereta
*Exclue : Entrance fee ke tempat-tempat Pelancongan untuk persons dan kereta.

Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yang sudah di sediakan atau ikut plan sendiri.
Harga yang kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat dan berbaloi.
Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6281214741600
Whatsapp : +6281220477335
FB Syarikat : Irdi wati
Fanspage : IRDI TOUR BANDUNG
Email : irditourbandung@gmail.com
Website : www.keretamurahpelancongan.blogspot.com

Dijamin Irdi Tour Bandung bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
Waalaikumussalam

podomoroo transport bandung said... Reply To This Comment

Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buat Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282262272279
WhatsApp : +6282280000071
Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
Facebook : Podomoroo Transport
Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
Kami pun menyediakan Pakej Transport dan Hotel
Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
3D2N
2 Pax = 330 Rm / Pax
3 Pax = 300 Rm / Pax
4 Pax = 230 Rm / Pax
5 Pax = 230 Rm / Pax
6 Pax = 200 Rm / Pax

Van Short
3D2N
7 Pax = 250 Rm / Pax
8 Pax = 220 Rm / Pax
9 Pax = 220 Rm / Pax
10 Pax = 200 Rm / Pax

Van Long, Toyota Hiace Commuter
3D2N
11 Pax = 220 Rm / Pax
12 Pax = 200 Rm / Pax
13 Pax = 200 Rm / Pax
14 Pax = 190 Rm / Pax
15 Pax = 190 Rm / Pax

Pakej Transport dan Hotel 4D3N
Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
4D3N
2 Pax = 460 Rm / Pax
3 Pax = 430 Rm / Pax
4 Pax = 320 Rm / Pax
5 Pax = 330 Rm / Pax
6 Pax = 280 Rm / Pax

Van Short
4D3N
7 Pax = 350 Rm / Pax
8 Pax = 310 Rm / Pax
9 Pax = 310 Rm / Pax
10 Pax = 280 Rm / Pax

Van Long, Toyota Hiace Commuter
4D3N
11 Pax = 310 Rm / Pax
12 Pax = 280 Rm / Pax
13 Pax = 290 Rm / Pax
14 Pax = 270 Rm / Pax
15 Pax = 280 Rm / Pax

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...