expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 29, 2015

D'Zahra Spa, port baru saya memanjakan diri...

Salam. Haa sape suka gi spa? Saya salah seorangnya. Huhu. Almaklum penat-penat kerja, nak juga memanjakan diri kan? Kebetulan saya mencari tempat nak cuci rambut area Putrajaya. Jalan punya jalan ternampak spa D'Zahra ni kat rumah kedai area rumah mampu milik Presint 9. Try la masuk. Erm bagus layanan staf-staf kat sini. Peramah and cakap pun lemah lembut je. 1st time datang saya just cuci rambut sahaja. Perghhh best giler! Siap ada urut belakang sekali. RM25 tu rasa sangat berbaloi la. Tapi kat sini bukan untuk cuci rambut je. Nak berurut, refleksologi, facial, body scrub, pedi & meni, hair treatment semua ada rupanya.

Tempat berurut..

Sauna pun ada tau..

Naik je ke sini hiasan bertemakan bali menyambut kehadiran pengunjung.


Antara iklan promosi yang ditawarkan di sini. Murah je...

Fresh lepas dapat rawatan di sini.. Info lanjut boleh like page facebook dorang kat SINI.


Misya : Suka berurut.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...